MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Cimnastikçi İbrahim Çolak Nevşehir'de

NEVŞEHİR 23.01.2021 - 15:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Cimnastikçi İbrahim Çolak Nevşehir'de

Dünya ve Avrupa şampiyonu milli cimnastikçi İbrahim Çolak, 2021 Avrupa Spor Kenti Nevşehir’de minik sporcularla bir araya geldi.
  Dünya ve Avrupa şampiyonu milli cimnastikçi İbrahim Çolak, 2021 Avrupa Spor Kenti Nevşehir’de minik sporcularla bir araya geldi.   2019'da Almanya'da düzenlenen Dünya Cimnastik Şampiyonası'nda halka aletinde altın madalyaya ulaşarak Dünya şampiyonu olan ve Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda başarısını bir kez daha tekrarlayarak Avrupa Şampiyonu olan milli cimnastikçi İbrahim Çolak, Nevşehir’e geldi.   Gösterdiği başarılarla Türkiye ve Dünya'nın dikkatini üzerine çeken İbrahim Çolak, 2021 Avrupa Spor Kenti etkinlikleri çerçevesinde geldiği Nevşehir’de, minik sporcular ve aileleriyle tecrübelerini paylaştı.   İlk olarak 2000 Evler Mahallesi’nde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen jimnastik kursuna katılan minik sporcuların antrenmanını izleyen Çolak, onlarla bir süre vakit geçirdi.   Minik sporcular ve aileleri ile bir süre sohbet eden Çolak, cimnastiğe başlayan veya başlama hedefi olan çocuklara da tavsiye de bulunarak, "Cimnastik zor bir branş. Sabır istiyor ve birçok fedakarlık yapmak gerekiyor. Zorluklar karşısında pes etmemeleri gerekiyor" dedi.   Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın davetlisi olarak geldiği Nevşehir’de bir süre turizme kazandırılan dünyanın en büyük kaya oyma yamaç yerleşim merkezi olan Kayaşehir’i ailesi ile birlikte gezen genç sporcu ardından Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Rasim Arı ile bir araya geldi.   Ziyarette imzaladığı Türk Milli Takım formasını Başkan Arı’ya hediye eden Çolak, Nevşehir’de bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.   Tarihi ve doğal güzellikleri ile tüm dünyanın dikkatini çeken Nevşehir’in 2021 Avrupa Spor Kenti seçilmesinin artık şehrin spor ile de anılacak olması açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Çolak, “Spor Nevşehir’e çok yakıştı” dedi.   Bugüne kadar elde ettiği başarılarla Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden Çolak’ın, Türkiye’deki birçok genç sporcu için rol model olduğunu ifade eden Arı ile Çolak’ı kutlayarak başarılarının devamını diledi.   2021 Avrupa Spor Kenti ilan edilen Nevşehir’de çocukları ve gençleri spora teşvik etmek, spor branşlarını tanıtmak amacıyla yıl içerisinde birçok etkinliğin düzenleneceğini kaydeden Arı, bu kapsamda ilk olarak milli sporcu Çolak’ı kentte davet ettiklerini söyledi.   Arı, “Artık Nevşehir bir turizm kenti olmanın yanında sporla da tüm dünyaya ismini duyuracak. Geleceğin milli sporcuları bu şehirde yetişecek” diye konuştu.  
Dünya ve Avrupa şampiyonu milli cimnastikçi İbrahim Çolak, 2021 Avrupa Spor Kenti Nevşehir’de minik sporcularla bir araya geldi.

 

Dünya ve Avrupa şampiyonu milli cimnastikçi İbrahim Çolak, 2021 Avrupa Spor Kenti Nevşehir’de minik sporcularla bir araya geldi.

 

2019'da Almanya'da düzenlenen Dünya Cimnastik Şampiyonası'nda halka aletinde altın madalyaya ulaşarak Dünya şampiyonu olan ve Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda başarısını bir kez daha tekrarlayarak Avrupa Şampiyonu olan milli cimnastikçi İbrahim Çolak, Nevşehir’e geldi.

 

Gösterdiği başarılarla Türkiye ve Dünya'nın dikkatini üzerine çeken İbrahim Çolak, 2021 Avrupa Spor Kenti etkinlikleri çerçevesinde geldiği Nevşehir’de, minik sporcular ve aileleriyle tecrübelerini paylaştı.

 

İlk olarak 2000 Evler Mahallesi’nde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen jimnastik kursuna katılan minik sporcuların antrenmanını izleyen Çolak, onlarla bir süre vakit geçirdi.

 

Minik sporcular ve aileleri ile bir süre sohbet eden Çolak, cimnastiğe başlayan veya başlama hedefi olan çocuklara da tavsiye de bulunarak, "Cimnastik zor bir branş. Sabır istiyor ve birçok fedakarlık yapmak gerekiyor. Zorluklar karşısında pes etmemeleri gerekiyor" dedi.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın davetlisi olarak geldiği Nevşehir’de bir süre turizme kazandırılan dünyanın en büyük kaya oyma yamaç yerleşim merkezi olan Kayaşehir’i ailesi ile birlikte gezen genç sporcu ardından Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Rasim Arı ile bir araya geldi.

 

Ziyarette imzaladığı Türk Milli Takım formasını Başkan Arı’ya hediye eden Çolak, Nevşehir’de bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

 

Tarihi ve doğal güzellikleri ile tüm dünyanın dikkatini çeken Nevşehir’in 2021 Avrupa Spor Kenti seçilmesinin artık şehrin spor ile de anılacak olması açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Çolak, “Spor Nevşehir’e çok yakıştı” dedi.

 

Bugüne kadar elde ettiği başarılarla Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden Çolak’ın, Türkiye’deki birçok genç sporcu için rol model olduğunu ifade eden Arı ile Çolak’ı kutlayarak başarılarının devamını diledi.

 

2021 Avrupa Spor Kenti ilan edilen Nevşehir’de çocukları ve gençleri spora teşvik etmek, spor branşlarını tanıtmak amacıyla yıl içerisinde birçok etkinliğin düzenleneceğini kaydeden Arı, bu kapsamda ilk olarak milli sporcu Çolak’ı kentte davet ettiklerini söyledi.

 

Arı, “Artık Nevşehir bir turizm kenti olmanın yanında sporla da tüm dünyaya ismini duyuracak. Geleceğin milli sporcuları bu şehirde yetişecek” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.