MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dünyanın en büyük yeraltı şehri, AL ARABY TV’de tanıtılacak

TURİZM 08.03.2019 - 12:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Dünyanın en büyük yeraltı şehri, AL ARABY TV’de tanıtılacak

Nevşehir’de ortaya çıkartılan dünyanın en büyük yeraltı şehri, Katar’ın Londra merkezli yayın kuruluşu olan Al Araby TV’sinde tanıtılacak.
  Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesinin uygulama sürecinde ortaya çıkartılan ve yaklaşık 400 bin metrekarelik bir alan içerisinde ortaya çıkartılan dünyanın en büyük yeraltı şehri, Türkiye ile birlikte dünya genelinde yayın yapan TV,gazete, haber ajansı ve dergilerde ilgi uyandırmayı sürdürüyor.   Katar’ın Londra merkezli yayın kuruluşu Al Araby TV İstanbul Ofisi’nden muhabir Ahmad Ghannam ve kameraman Habib Demirci, dünyanın en büyük yeraltı şehri ile ilgili olarak çekimler yaptı.   Yaklaşık 2 saat süre ile devam eden çekimlerde Al Araby TV ekibine Nevşehir Belediyesi ekipleri tarafından da çeşitli bilgiler verildi.   Dünyanın en büyük yeraltı kenti ile ilgili olarak Al Araby TV tarafından hazırlanan haber ve görüntülerin bu ay içerisinde yayımlanacağı belirtildi.
Nevşehir’de ortaya çıkartılan dünyanın en büyük yeraltı şehri, Katar’ın Londra merkezli yayın kuruluşu olan Al Araby TV’sinde tanıtılacak.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesinin uygulama sürecinde ortaya çıkartılan ve yaklaşık 400 bin metrekarelik bir alan içerisinde ortaya çıkartılan dünyanın en büyük yeraltı şehri, Türkiye ile birlikte dünya genelinde yayın yapan TV,gazete, haber ajansı ve dergilerde ilgi uyandırmayı sürdürüyor.

 

Katar’ın Londra merkezli yayın kuruluşu Al Araby TV İstanbul Ofisi’nden muhabir Ahmad Ghannam ve kameraman Habib Demirci, dünyanın en büyük yeraltı şehri ile ilgili olarak çekimler yaptı.

 

Yaklaşık 2 saat süre ile devam eden çekimlerde Al Araby TV ekibine Nevşehir Belediyesi ekipleri tarafından da çeşitli bilgiler verildi.

 

Dünyanın en büyük yeraltı kenti ile ilgili olarak Al Araby TV tarafından hazırlanan haber ve görüntülerin bu ay içerisinde yayımlanacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.