Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dursun Ali Erzincanlı İmam Hatiplilerle Buluştu

KÜLTÜR-SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2014 - 18:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Dursun Ali Erzincanlı İmam Hatiplilerle Buluştu

NEVŞEHİR(MHA) Genç Birlik Nevşehir Şubesi tarafından düzenlenen Şiir gecesine katılmak üzere ilimize gelen Şair – Yazar Dursun Ali Erzincanlı Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile buluştu.   Öğrencilerin büyük ilgisi ile karşılaşan Şair – Yazar Dursun Ali Erzincanlı Anadolu Kız İmam Hatip Lisesinde düzenlenen söyleşiye katılırken, Programa Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Semerkand Buhara İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Feralan, Genç Birlik Nevşehir Şube Başkanı Oğuzhan Alkan, İHH Nevşehir Basın Sorumlusu Behçet Alkan ile okulda görev yapan idareci ve öğretmenlerde bu buluşmaya katılan isimler oldu.   Okulun toplantı salonunda öğrencilerin kendisi ve şiirleri hakkındaki soruları yanıtlandıran Şair – Yazar Dursun Ali Erzincanlı, Genç Birlik Nevşehir Şubesi tarafından başlatılan kitap kampanyası çerçevesinde Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi kütüphanesine kitap bağışında da bulundu.   Söyleşinin ardından Okul Müdürü Senem Aydoğdu, Şair –Yazar Dursun Ali Erzincanlı’ya günün anısına Çanak Anfora hediye etti.  
NEVŞEHİR(MHA) Genç Birlik Nevşehir Şubesi tarafından düzenlenen Şiir gecesine katılmak üzere ilimize gelen Şair – Yazar Dursun Ali Erzincanlı Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile buluştu.
 
Öğrencilerin büyük ilgisi ile karşılaşan Şair – Yazar Dursun Ali Erzincanlı Anadolu Kız İmam Hatip Lisesinde düzenlenen söyleşiye katılırken, Programa Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Semerkand Buhara İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Feralan, Genç Birlik Nevşehir Şube Başkanı Oğuzhan Alkan, İHH Nevşehir Basın Sorumlusu Behçet Alkan ile okulda görev yapan idareci ve öğretmenlerde bu buluşmaya katılan isimler oldu.
 
Okulun toplantı salonunda öğrencilerin kendisi ve şiirleri hakkındaki soruları yanıtlandıran Şair – Yazar Dursun Ali Erzincanlı, Genç Birlik Nevşehir Şubesi tarafından başlatılan kitap kampanyası çerçevesinde Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi kütüphanesine kitap bağışında da bulundu.
 
Söyleşinin ardından Okul Müdürü Senem Aydoğdu, Şair –Yazar Dursun Ali Erzincanlı’ya günün anısına Çanak Anfora hediye etti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.