Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Duru, Lale Haber’i ziyaret etti

SİYASET 20.11.2018 - 14:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Duru, Lale Haber’i ziyaret etti

Çat Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adayı Kamil Duru, Lale Haber’i ziyaret etti.
  Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Çat Kasabasında yapmış olduğu başarılı çalışmalarının ardından AK Parti’den Nevşehir Belediye Başkan aday adaylık başvurusunu yaptı. AK Parti’de uzun yıllar hizmet vermesinin ardından gerek parti teşkilatlarını gerekse de Nevşehir’i yakından tanıyan Duru, Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet sitesini ziyaret etti. Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Zafer Ertosun ile bir süre görüşen Duru, “3 dönemdir Çat Belediye Başkanlığı görevinde bulunuyorum. Ve her seçimde Çat’ta AK Parti’nin oylarını artırarak gelmesini sağladık. Hepinizin bildiği üzere AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adaylık başvurumuzu yaptık. Nasip olurda partimizden Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilirsem yine çalışmalarımıza birlik ve beraberlik içerisinde Nevşehir’i zirveye taşımak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız” dedi.   Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Zafer Ertosun ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adayı Duru’ya teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.
Çat Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adayı Kamil Duru, Lale Haber’i ziyaret etti.

 

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Çat Kasabasında yapmış olduğu başarılı çalışmalarının ardından AK Parti’den Nevşehir Belediye Başkan aday adaylık başvurusunu yaptı. AK Parti’de uzun yıllar hizmet vermesinin ardından gerek parti teşkilatlarını gerekse de Nevşehir’i yakından tanıyan Duru, Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet sitesini ziyaret etti. Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Zafer Ertosun ile bir süre görüşen Duru, “3 dönemdir Çat Belediye Başkanlığı görevinde bulunuyorum. Ve her seçimde Çat’ta AK Parti’nin oylarını artırarak gelmesini sağladık. Hepinizin bildiği üzere AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adaylık başvurumuzu yaptık. Nasip olurda partimizden Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilirsem yine çalışmalarımıza birlik ve beraberlik içerisinde Nevşehir’i zirveye taşımak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız” dedi.

 

Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Zafer Ertosun ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adayı Duru’ya teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.