Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Düşen Uçakta Şehit Olan Üsteğmen İçin Tören Düzenlendi

GÜNCEL 23.03.2018 - 09:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Düşen Uçakta Şehit Olan Üsteğmen İçin Tören Düzenlendi

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde, F-16 tipi savaş uçağının düşmesi sonucu şehit düşen üsteğmen Yasin Boy, için Kapadokya Havalimanında askeri tören düzenlendi.
  Türk bayrağına sarılı tabutla aprona taşınan şehit için havalimanında tören düzenlendi. Saygı duruşu ile başlayan törende aha sonra şehit Üsteğmen Yasin Boy’un özgeçmişi okundu. İl Müftüsü Yakup Öztürk'ün dua etmesinin ardından ise şehit Boy'un cenazesi, askeri uçakla Adana'ya gönderildi.   Törene, eşi ve çocuğu, şehidin yakınları ile Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Hava Kuvvetleri Değerlendirme ve Denetleme Başkanı Korgeneral Muhittin Fatih Sert, Kayseri Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, 12. Hava Ulaştırma Ana Üst Komutanı Tuğgeneral Selçuk Aygün,Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin İl Jandarma Komutanı Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve diğer yetkililer katıldı. 
Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde, F-16 tipi savaş uçağının düşmesi sonucu şehit düşen üsteğmen Yasin Boy, için Kapadokya Havalimanında askeri tören düzenlendi.

 

Türk bayrağına sarılı tabutla aprona taşınan şehit için havalimanında tören düzenlendi. Saygı duruşu ile başlayan törende aha sonra şehit Üsteğmen Yasin Boy’un özgeçmişi okundu. İl Müftüsü Yakup Öztürk'ün dua etmesinin ardından ise şehit Boy'un cenazesi, askeri uçakla Adana'ya gönderildi.

 

Törene, eşi ve çocuğu, şehidin yakınları ile Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Hava Kuvvetleri Değerlendirme ve Denetleme Başkanı Korgeneral Muhittin Fatih Sert, Kayseri Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, 12. Hava Ulaştırma Ana Üst Komutanı Tuğgeneral Selçuk Aygün,Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin İl Jandarma Komutanı Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve diğer yetkililer katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.