Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eczacı meslektaşlarından Başkan Aktürk'e ziyaret

İLÇELER 05.04.2019 - 22:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Eczacı meslektaşlarından Başkan Aktürk'e ziyaret

Ürgüp'te uzun zamandır Eczacılık mesleğini birlikte icra ettiği meslektaşları, Ürgüp Belediye Başkanı seçilmesi dolayısıyla Ecz. Mehmet Aktürk'ü ziyaret ederek tebriklerini ilettiler.
  Ürgüp Belediyesi'nde Çarşamba günü yapılan devir teslim töreninin ardından ziyaretçi akınına uğrayan Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk, Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti belirterek, "Çarşamba gününden itibaren makama oturduktan sonra yoğun bir şekilde destek, teveccüh ve tebrikleri için hemşerilerim ziyaret ediyor, hepinize çok teşekkür ediyorum. Çiçek gönderen, çayımızı içmeye gelen, bizlerle sohbet etmeye gelen tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Bu makam bundan sonrada her daim 5 yıl boyunca sizlere açık olacak. Sizlerle her zaman dertleşeceğiz, sorunlarınıza çözüm bulmaya çalışacağız" dedi.   “BELEDİYE ÇİÇEK BAHÇESİ GİBİ” Mazbatasını alarak göreve başlayan Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk'e ziyaretlerin yanı sıra çiçek göndererek iyi dileklerini paylaşan vatandaşlar, Ürgüp Belediyesi başkanlık katını çiçek bahçesine çevirdi. Çiçek göndererek mutluluklarını paylaşan hemşehrilerine de çok teşekkür eden Aktürk, "Belediyemiz çiçek bahçesine döndü, sağolsun sevgili hemşehrilerim başarı dileklerini çiçek göndererek paylaşıyorlar, gelen tüm çiçekleri gönderen hemşehrilerim adına hayırlı bir işte kullanılmak üzere bağışlayacağım" dedi.
Ürgüp'te uzun zamandır Eczacılık mesleğini birlikte icra ettiği meslektaşları, Ürgüp Belediye Başkanı seçilmesi dolayısıyla Ecz. Mehmet Aktürk'ü ziyaret ederek tebriklerini ilettiler.

 

Ürgüp Belediyesi'nde Çarşamba günü yapılan devir teslim töreninin ardından ziyaretçi akınına uğrayan Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk, Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti belirterek, "Çarşamba gününden itibaren makama oturduktan sonra yoğun bir şekilde destek, teveccüh ve tebrikleri için hemşerilerim ziyaret ediyor, hepinize çok teşekkür ediyorum. Çiçek gönderen, çayımızı içmeye gelen, bizlerle sohbet etmeye gelen tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Bu makam bundan sonrada her daim 5 yıl boyunca sizlere açık olacak. Sizlerle her zaman dertleşeceğiz, sorunlarınıza çözüm bulmaya çalışacağız" dedi.

 

“BELEDİYE ÇİÇEK BAHÇESİ GİBİ”

Mazbatasını alarak göreve başlayan Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk'e ziyaretlerin yanı sıra çiçek göndererek iyi dileklerini paylaşan vatandaşlar, Ürgüp Belediyesi başkanlık katını çiçek bahçesine çevirdi.

Çiçek göndererek mutluluklarını paylaşan hemşehrilerine de çok teşekkür eden Aktürk, "Belediyemiz çiçek bahçesine döndü, sağolsun sevgili hemşehrilerim başarı dileklerini çiçek göndererek paylaşıyorlar, gelen tüm çiçekleri gönderen hemşehrilerim adına hayırlı bir işte kullanılmak üzere bağışlayacağım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.