Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eczacılar Odası Başkanı Dörtkol, Cumhuriyet Bayramını Kutladı

NEVŞEHİR 28.10.2017 - 11:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Eczacılar Odası Başkanı Dörtkol, Cumhuriyet Bayramını Kutladı

Nevşehir Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
    Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında Cumhuriyetin ilanının Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazılan kurtuluş destanının varış noktası olduğunu belirtti.   Dörtkol, “Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde, Türk milletinin cesareti, yiğitliği ile kazanılan milli mücadele tarihte eşine çok az rastlanır bir başarıdır. Milletimiz, kurtuluş mücadelesi sırasında yaşanan tüm zorluklara rağmen istiklalinden vazgeçmeyerek kayıtsız şartsız egemenliğini, cumhuriyeti kazanmıştır. İmkânsızlıklar içinde ve her safhası zorlu mücadelelerle dolu olan ancak milletimizin azim ve kararlılığıyla sürdürülen Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanmasıyla ilan edilen cumhuriyet, tam bağımsızlığımızın ve şüphesiz ki geleceğimizin en büyük güvencesidir. Ecdadımızın mirasına sahip çıkmak ve gelecek nesillere aktarmak için milletimizin her bir ferdinin bugün de aynı ruh ve kararlılığa, aynı özveriye sahip olduğuna inanıyorum. Şanlı tarihinin her dönüm noktasında olduğu gibi, 15 Temmuz 2016’da da kendisine doğrultulan hain namlulara cansiperane direnen bu aziz millet, 94 yıl önce tüm dünyaya karşı gelerek cumhuriyetini kuran atalarının mirasını hakkıyla taşıdığını bir kere daha ispat etmiştir. Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor; hemşerilerimin ve tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum” dedi. 
Nevşehir Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında Cumhuriyetin ilanının Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazılan kurtuluş destanının varış noktası olduğunu belirtti.

 

Dörtkol, “Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde, Türk milletinin cesareti, yiğitliği ile kazanılan milli mücadele tarihte eşine çok az rastlanır bir başarıdır. Milletimiz, kurtuluş mücadelesi sırasında yaşanan tüm zorluklara rağmen istiklalinden vazgeçmeyerek kayıtsız şartsız egemenliğini, cumhuriyeti kazanmıştır. İmkânsızlıklar içinde ve her safhası zorlu mücadelelerle dolu olan ancak milletimizin azim ve kararlılığıyla sürdürülen Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanmasıyla ilan edilen cumhuriyet, tam bağımsızlığımızın ve şüphesiz ki geleceğimizin en büyük güvencesidir. Ecdadımızın mirasına sahip çıkmak ve gelecek nesillere aktarmak için milletimizin her bir ferdinin bugün de aynı ruh ve kararlılığa, aynı özveriye sahip olduğuna inanıyorum. Şanlı tarihinin her dönüm noktasında olduğu gibi, 15 Temmuz 2016’da da kendisine doğrultulan hain namlulara cansiperane direnen bu aziz millet, 94 yıl önce tüm dünyaya karşı gelerek cumhuriyetini kuran atalarının mirasını hakkıyla taşıdığını bir kere daha ispat etmiştir. Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor; hemşerilerimin ve tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.