Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eczacılar odası seçimsiz genel kurula gidiyor

NEVŞEHİR 31.08.2020 - 11:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Eczacılar odası seçimsiz genel kurula gidiyor

Nevşehir Eczacılar Odası Başkanlığı seçimsiz genel kurul yapacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Eczacılar Odası Başkanlığı seçimsiz genel kurul yapacak.     18 Eylül Cuma günü Saat 14.00'da Nevşehir Eczacılar Odası hizmet binasında yapılacak olan seçimsiz genel kurulda 1 başkan, 1 başkan yardımcısı ve 2 sekreterden oluşan divan kurulu seçiminin ardından yönetim kurulu raporları görüşülecek.    Mali ve Denetleme kurulu raporlarının ayrı ayrı okunarak ibraz edilmesinin ardından genel kurulda 2020- 2021 tahmini bütçeleri de görüşülecek.     Genel kurulda Oda Başkanı Tansu Dörtkol'un güncel gelişmelere ilişkin bilgilendirmede bulunması da bekleniyor.  
Nevşehir Eczacılar Odası Başkanlığı seçimsiz genel kurul yapacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Eczacılar Odası Başkanlığı seçimsiz genel kurul yapacak.  

 

18 Eylül Cuma günü Saat 14.00'da Nevşehir Eczacılar Odası hizmet binasında yapılacak olan seçimsiz genel kurulda 1 başkan, 1 başkan yardımcısı ve 2 sekreterden oluşan divan kurulu seçiminin ardından yönetim kurulu raporları görüşülecek. 

 

Mali ve Denetleme kurulu raporlarının ayrı ayrı okunarak ibraz edilmesinin ardından genel kurulda 2020- 2021 tahmini bütçeleri de görüşülecek.  

 

Genel kurulda Oda Başkanı Tansu Dörtkol'un güncel gelişmelere ilişkin bilgilendirmede bulunması da bekleniyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.