MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eczacılara aidat uyarısı

SAĞLIK 11.02.2021 - 12:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Eczacılara aidat uyarısı

Nevşehir Eczacılar Odası Başkanlığı, üyelerini Şubat ayı sonuna kadar aidatları ödemeleri uyarısında bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Eczacılar Odası Başkanlığı, üyelerini Şubat ayı sonuna kadar aidatları ödemeleri uyarısında bulundu.     Açıklamada; "6643 Sayılı Türk Eczacıları Birliği Kanunu'nun 55/b maddesine istinaden, yıllık aidatın en geç Şubat ayı sonuna kadar ödenmesi gerekmektedir. Yardımlaşma Sandığı ve Afet Fonu borcu olmayan eczanelere Birliğimiz iştiraki TEB Artı Sigorta Brokerliği A.Ş.tarafından Eczane Sigortası bedelsiz yapılacaktır Ayrıca Reçete Tevzi işlemleri Eczacı Bilgi Sistemi içerisinde gerçekleştirildiğinden Eczacı Bilgi Sistemi üzerinde borcu bulunan üyelerimizin, borçlarını ödememeleri halinde, sisteme girişleri mümkün olmayacaktır. Meslektaşlarımızın reçete tevzi girişinde ve eczane sigortasında sorun yaşamamaları için 2021yılı oda aidat, yardımlaşma sandığı v.s. gibi borçlarını şubat ayı sonuna kadar ödemelerini rica ederiz" denildi.  
Nevşehir Eczacılar Odası Başkanlığı, üyelerini Şubat ayı sonuna kadar aidatları ödemeleri uyarısında bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Eczacılar Odası Başkanlığı, üyelerini Şubat ayı sonuna kadar aidatları ödemeleri uyarısında bulundu.  

 

Açıklamada; "6643 Sayılı Türk Eczacıları Birliği Kanunu'nun 55/b maddesine istinaden, yıllık aidatın en geç Şubat ayı sonuna kadar ödenmesi gerekmektedir. Yardımlaşma Sandığı ve Afet Fonu borcu olmayan eczanelere Birliğimiz iştiraki TEB Artı Sigorta Brokerliği A.Ş.tarafından Eczane Sigortası bedelsiz yapılacaktır Ayrıca Reçete Tevzi işlemleri Eczacı Bilgi Sistemi içerisinde gerçekleştirildiğinden Eczacı Bilgi Sistemi üzerinde borcu bulunan üyelerimizin, borçlarını ödememeleri halinde, sisteme girişleri mümkün olmayacaktır. Meslektaşlarımızın reçete tevzi girişinde ve eczane sigortasında sorun yaşamamaları için 2021yılı oda aidat, yardımlaşma sandığı v.s. gibi borçlarını şubat ayı sonuna kadar ödemelerini rica ederiz" denildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.