MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Edebiyatçı-Yazar Tahir Fatih Andı ve Eğitimci Fatma Tamgüney Acıgöl'de Konferans Verdi

EĞİTİM 28.11.2017 - 14:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Edebiyatçı-Yazar Tahir Fatih Andı ve Eğitimci Fatma Tamgüney Acıgöl'de Konferans Verdi

Edebiyatçı yazar Tahir Fatih Andı ve eğitimci Fatma Tamgüney, Acıgöl Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine konferans verdi.
  Konferansa Acıgöl Gençlik spor ilçe müdürü Murat Çakar  İlçe Milli Eğitim müdürü Uğur Çatkılı,Şube Müdürü Erdal Kaya,öğretmenler ve öğrenciler katıldı.   Konferans sanat düşünce ve eğitim derneğinin videolu tanıtımı ile başladı. Konuşmalarında Tahir Fatih Andı öğrencilere Asım´ın nesli derken iman,irfan,fazilet ve bilgi ile donanmış;karakterli,ahlaklı,kişilikli, vatanına,milletine ve dinine sahip çıkan,dahası bunları yüceltmek için tüm imkanları seferber eden bir gençlikten bahsedildiğini anlattı.Tahir Fatih Andı´nın ardından konuşan  eğitimci Fatma Tamgüney  öğrencilerimize vatanı sevmenin ve ona sahip çıkmanın öneminden bahsetti.Tamgüney bu ülkenin,bu bayrağın gençlerin elinde yükseleceğini söyledi.
Edebiyatçı yazar Tahir Fatih Andı ve eğitimci Fatma Tamgüney, Acıgöl Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine konferans verdi.

 

Konferansa Acıgöl Gençlik spor ilçe müdürü Murat Çakar  İlçe Milli Eğitim müdürü Uğur Çatkılı,Şube Müdürü Erdal Kaya,öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Konferans sanat düşünce ve eğitim derneğinin videolu tanıtımı ile başladı. Konuşmalarında Tahir Fatih Andı öğrencilere Asım´ın nesli derken iman,irfan,fazilet ve bilgi ile donanmış;karakterli,ahlaklı,kişilikli, vatanına,milletine ve dinine sahip çıkan,dahası bunları yüceltmek için tüm imkanları seferber eden bir gençlikten bahsedildiğini anlattı.Tahir Fatih Andı´nın ardından konuşan  eğitimci Fatma Tamgüney  öğrencilerimize vatanı sevmenin ve ona sahip çıkmanın öneminden bahsetti.Tamgüney bu ülkenin,bu bayrağın gençlerin elinde yükseleceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.