MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eğitim Bir Sen Başkan Adayı Çiftçi, Lale Haber’i Ziyaret Etti

EĞİTİM 22.10.2018 - 12:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Eğitim Bir Sen Başkan Adayı Çiftçi, Lale Haber’i Ziyaret Etti

Eğitim Bir Sen sendikası başkan adaylarından Mustafa Çiftçi ve yönetim kurulu adayları Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com’u ziyaret etti.
  19 Kasım tarihinde yapılacak olan Eğitim Bir Sen Nevşehir şube başkanlığı seçimlerinde başkanlık adaylığını açıklayan Mustafa Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri Lale Haber internet gazetesini ziyaret etti. Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Zafer Ertosun ile bir süre sohbet eden Çiftçi ve beraberindekiler, yerel basının Nevşehir kamuoyunu aydınlattığını ve bu yüzden kendileri için yerel basının çok önemli olduğunu ifade etti.   Lale Haber genel yayın yönetmeni Zafer Ertosun’da ziyaretlerinden dolayı Eğitim Bir Sen Başkan adayı Mustafa Çiftçi’ye ve beraberindekilere teşekkür etti.  
Eğitim Bir Sen sendikası başkan adaylarından Mustafa Çiftçi ve yönetim kurulu adayları Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com’u ziyaret etti.

 

19 Kasım tarihinde yapılacak olan Eğitim Bir Sen Nevşehir şube başkanlığı seçimlerinde başkanlık adaylığını açıklayan Mustafa Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri Lale Haber internet gazetesini ziyaret etti. Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Zafer Ertosun ile bir süre sohbet eden Çiftçi ve beraberindekiler, yerel basının Nevşehir kamuoyunu aydınlattığını ve bu yüzden kendileri için yerel basının çok önemli olduğunu ifade etti.

 

Lale Haber genel yayın yönetmeni Zafer Ertosun’da ziyaretlerinden dolayı Eğitim Bir Sen Başkan adayı Mustafa Çiftçi’ye ve beraberindekilere teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.