MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eğitim Birsen'in Müfredat Raporunda ABD Eli

EĞİTİM 13.03.2017 - 11:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Eğitim Birsen'in Müfredat Raporunda ABD Eli

Milli Eğitim Bakanlığına müfredat hazırlayan Eğitimbirsen'in tüm eğitim politikalarını Fetö'nün ABD'de bulunan Üniversitesi Charter School'da görev yapan Fulbright masasında görevli Bekir GÜR'e emanet etti.
Milli Eğitim Bakanlığına müfredat hazırlayan Eğitimbirsen'in tüm eğitim politikalarını Fetö'nün ABD'de bulunan Üniversitesi Charter School'da görev yapan Fulbright masasında görevli Bekir GÜR'e emanet etti.   Türklerin ak saçlılarından olan merhum Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu, eğitim sistemindeki bozulmayı, ”1945’e kadar İngiltere’nin sömürgesiydik. 1945’ten sonra ABD’nin sömürgesi olduk. Milli Şef İsmet İnönü 1947 tarihinde yaptığı resmi (Fulbright) anlaşması ile Türk Milli Eğitim sistemini ABD’lilere teslim etti” ifadeleri ile açıklıyor.   Fulbright ile ilgili birkaç hafta önce Twitter'da bu komisyonda görev yapan bir kişinin Eğitimbirsen müfredat raporunu hazırladığını yazmış ve konuyu ilerleyen günlerde gündeme getireceğimizi belirtmiştik.     Attığımız bu twitlerden sonra Milli Gazete Fulbright konusunu ana manşetten haber yaptı . Bu komisyonun Amerika'nın emrinde olduğunu ve Milli Eğitim müfredatını dizayn etmek istediğini, birçok ülkede Başbakan ve Cumhurbaşkanı çıkarttığını detaylı olarak haberleştirdi. Fulbright yönetim kurulu üyesi olan Bekir Gür , bu haberlerden sonra ismini bu listeden çıkarttırdı.     Biz ismini bu listeden çıkartacağını bildiğimiz için ekran görüntülerini almıştık.     Bekir GÜR'ün , Fulbright yönetim kurulunda olan ismi ve daha sonra ismini çıkarttığı görüntüler.       Bekir GÜR , Eğitimbirsen'in müfredat raporunu hazırlayan ve şube başkanlarına sunum yapan kişidir.   Milli Eğitim Bakanlığına müfredat hazırlayan Eğitimbirsen'in tüm eğitim politikalarını Fulbright masasında görevli Bekir GÜR'e emanet etmesi tesadüf olabilir mi?     Bekir Gür, Fetö'nün ABD'de bulunan Üniversitesi Charter School'da görev yapmış mıdır? Bekir Gür tarafından hazırlanan müfredat raporunda Ulus devlet ve üniter yapının tartışmaya açılmasıyla ne hedeflenmektedir?     Sonuç olarak; Türkiye'nin en büyük ve yetkili sendikası, iktidarın zaman zaman yol haritasını çizen sendika olarak bilinen Eğitimbirsen, tüm eğitim politikasını emanet ettiği kişi Fulbright masası şeflerinden Bekir Gür olması tesadüf olabilir mi?     Merhum Erbakan Hoca öğrencilerine 40 yıl siyonizm ve cihatı anlattı. Amerika'nın siyonizmin maşası olduğunu, ilacının ise Cihat olduğunu 40 yıl boyunca öğrencilerine anlattı.   Galip Erdem der ki; Bizler davayı Ağrı Dağı’nın zirvesine çıkaracaktık. Yola koyulduk.Bin zahmet ve emekle, acılar çekerek dağa tırmandık. Zirveye vardığımızda sevincimiz sonsuzdu. Ama küçük (!) bir noksanımız olduğunu farkettik. Davayı dağın eteklerinde unutmuştuk. Meğer biz davayı değil, kendimizi zirveye çıkartmışız.         Kaynak : Kamudan Haber 
Milli Eğitim Bakanlığına müfredat hazırlayan Eğitimbirsen'in tüm eğitim politikalarını Fetö'nün ABD'de bulunan Üniversitesi Charter School'da görev yapan Fulbright masasında görevli Bekir GÜR'e emanet etti.

Milli Eğitim Bakanlığına müfredat hazırlayan Eğitimbirsen'in tüm eğitim politikalarını Fetö'nün ABD'de bulunan Üniversitesi Charter School'da görev yapan Fulbright masasında görevli Bekir GÜR'e emanet etti.

 

Türklerin ak saçlılarından olan merhum Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu, eğitim sistemindeki bozulmayı, ”1945’e kadar İngiltere’nin sömürgesiydik. 1945’ten sonra ABD’nin sömürgesi olduk. Milli Şef İsmet İnönü 1947 tarihinde yaptığı resmi (Fulbright) anlaşması ile Türk Milli Eğitim sistemini ABD’lilere teslim etti” ifadeleri ile açıklıyor.

 

Fulbright ile ilgili birkaç hafta önce Twitter'da bu komisyonda görev yapan bir kişinin Eğitimbirsen müfredat raporunu hazırladığını yazmış ve konuyu ilerleyen günlerde gündeme getireceğimizi belirtmiştik.

 

 

Attığımız bu twitlerden sonra Milli Gazete Fulbright konusunu ana manşetten haber yaptı . Bu komisyonun Amerika'nın emrinde olduğunu ve Milli Eğitim müfredatını dizayn etmek istediğini, birçok ülkede Başbakan ve Cumhurbaşkanı çıkarttığını detaylı olarak haberleştirdi.

Fulbright yönetim kurulu üyesi olan Bekir Gür , bu haberlerden sonra ismini bu listeden çıkarttırdı.

 

 

Biz ismini bu listeden çıkartacağını bildiğimiz için ekran görüntülerini almıştık.

 

 

Bekir GÜR'ün , Fulbright yönetim kurulunda olan ismi ve daha sonra ismini çıkarttığı görüntüler.

 

 

 

Bekir GÜR , Eğitimbirsen'in müfredat raporunu hazırlayan ve şube başkanlarına sunum yapan kişidir.

 

Milli Eğitim Bakanlığına müfredat hazırlayan Eğitimbirsen'in tüm eğitim politikalarını Fulbright masasında görevli Bekir GÜR'e emanet etmesi tesadüf olabilir mi?

 

 

Bekir Gür, Fetö'nün ABD'de bulunan Üniversitesi Charter School'da görev yapmış mıdır?

Bekir Gür tarafından hazırlanan müfredat raporunda Ulus devlet ve üniter yapının tartışmaya açılmasıyla ne hedeflenmektedir?

 

 

Sonuç olarak; Türkiye'nin en büyük ve yetkili sendikası, iktidarın zaman zaman yol haritasını çizen sendika olarak bilinen Eğitimbirsen, tüm eğitim politikasını emanet ettiği kişi Fulbright masası şeflerinden Bekir Gür olması tesadüf olabilir mi?

 

 

Merhum Erbakan Hoca öğrencilerine 40 yıl siyonizm ve cihatı anlattı. Amerika'nın siyonizmin maşası olduğunu, ilacının ise Cihat olduğunu 40 yıl boyunca öğrencilerine anlattı.

 

Galip Erdem der ki; Bizler davayı Ağrı Dağı’nın zirvesine çıkaracaktık. Yola koyulduk.Bin zahmet ve emekle, acılar çekerek dağa tırmandık.

Zirveye vardığımızda sevincimiz sonsuzdu. Ama küçük (!) bir noksanımız olduğunu farkettik.

Davayı dağın eteklerinde unutmuştuk. Meğer biz davayı değil, kendimizi zirveye çıkartmışız.

 

 

 

 

Kaynak : Kamudan Haber 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.