Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eğitim Gençlikspor İlk Galibiyetini aldı

SPOR 09.12.2017 - 15:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Eğitim Gençlikspor İlk Galibiyetini aldı

Nevşehir 1.Amatör Lig A grubu mücadelesinde Eğitim Gençlikspor ligde ki ilk galibiyetini Nevşehir 1969 spor karşısında aldı.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi sentetik sahada oynanan 1. Amatör Lig A grubu karşılaşmasında Eğitim Gençlikspor ile Nevşehir 1969 GSK karşı karşıya geldi. Karşılıklı ataklar ile oynanan müsabakada Eğitim Gençlikspor maçın 90 dakikasını 2-0 önde tamamlayan taraf oldu. Eğitim Gençlikspor’un gollerini Zafer ile Serdar kaydederken bu sonucun ardından Eğitim Gençlispor grupta ki ilk galibiyeti almış oldu.   Bu sonucun ardından Eğitim Gençlikspor ligde ki ilk 3 puanı alırken Nevşehir 1969 GK ise 7 puanda kaldı. 
Nevşehir 1.Amatör Lig A grubu mücadelesinde Eğitim Gençlikspor ligde ki ilk galibiyetini Nevşehir 1969 spor karşısında aldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi sentetik sahada oynanan 1. Amatör Lig A grubu karşılaşmasında Eğitim Gençlikspor ile Nevşehir 1969 GSK karşı karşıya geldi. Karşılıklı ataklar ile oynanan müsabakada Eğitim Gençlikspor maçın 90 dakikasını 2-0 önde tamamlayan taraf oldu. Eğitim Gençlikspor’un gollerini Zafer ile Serdar kaydederken bu sonucun ardından Eğitim Gençlispor grupta ki ilk galibiyeti almış oldu.

 

Bu sonucun ardından Eğitim Gençlikspor ligde ki ilk 3 puanı alırken Nevşehir 1969 GK ise 7 puanda kaldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.