MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eğitim Gönüllüleri Vakfı Etkinlikleri 4 Temmuz’da Başlıyor

EĞİTİM 13.06.2017 - 14:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Eğitim Gönüllüleri Vakfı Etkinlikleri 4 Temmuz’da Başlıyor

NEVŞEHİR(İHA)- Türkiye eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) yaz etkinlikleri 4 Temmuz Salı gününden itibaren başlayacak.
  NEVŞEHİR(İHA)- Türkiye eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) yaz etkinlikleri 4 Temmuz Salı gününden itibaren başlayacak. Eğitim Gönüllüleri Vakfı Nevşehir temsilciliği tarafından yaz etkinliklerinin 4 Temmuz Salı günü başlayacağını ifade eden TEGV Nevşehir sorumlusu Serdar Kuzugüden kursların ücretsiz olarak verileceğini söyledi. Kuzugüden, “Çocukların ihtiyaçlarının merkeze alındığı, aktif ve katılımcı olabildiği, aktif öğrenme yaklaşımının benimsendiği, eğlenerek öğrendiği, farklı konuları keşfetme olanağı bulduğu yaz etkinlikleri ile çocukların zamanlarını verimli bir şekilde geçirmesi ve bu dönemde yaşayacakları öğrenme kayıplarının önüne geçilmesi amaçlanmaktadır. TEGV, 31 ilde 72 farklı noktada farklı coğrafi şartlara ve kültürlere sahip etkinlik noktalarında faaliyet göstermektedir. Bu farklılıkların, TEGV’in çeşitliliğinin ve renkliliğinin göstergesi olduğunu düşünerek, yaz etkinliklerinin kurgusunu, bu farklılıklardan olabildiğince faydalanmak ve çocuklarımızın ve gönüllülerimizin, kendilerini ve yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlamak amacıyla çeşitlendirmeyi hedefledik. Kurslarımız tamamen ücretsiz olmakla beraber sanat etkinlikleri, spor etkinlikleri, beslenme etkinliği, müzik etkinliği, bilim etkinliği ve yaz boyunca gezi etkinliklerimize katılmak isteyen tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.
NEVŞEHİR(İHA)- Türkiye eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) yaz etkinlikleri 4 Temmuz Salı gününden itibaren başlayacak.

 

NEVŞEHİR(İHA)- Türkiye eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) yaz etkinlikleri 4 Temmuz Salı gününden itibaren başlayacak.

Eğitim Gönüllüleri Vakfı Nevşehir temsilciliği tarafından yaz etkinliklerinin 4 Temmuz Salı günü başlayacağını ifade eden TEGV Nevşehir sorumlusu Serdar Kuzugüden kursların ücretsiz olarak verileceğini söyledi. Kuzugüden, “Çocukların ihtiyaçlarının merkeze alındığı, aktif ve katılımcı olabildiği, aktif öğrenme yaklaşımının benimsendiği, eğlenerek öğrendiği, farklı konuları keşfetme olanağı bulduğu yaz etkinlikleri ile çocukların zamanlarını verimli bir şekilde geçirmesi ve bu dönemde yaşayacakları öğrenme kayıplarının önüne geçilmesi amaçlanmaktadır. TEGV, 31 ilde 72 farklı noktada farklı coğrafi şartlara ve kültürlere sahip etkinlik noktalarında faaliyet göstermektedir. Bu farklılıkların, TEGV’in çeşitliliğinin ve renkliliğinin göstergesi olduğunu düşünerek, yaz etkinliklerinin kurgusunu, bu farklılıklardan olabildiğince faydalanmak ve çocuklarımızın ve gönüllülerimizin, kendilerini ve yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlamak amacıyla çeşitlendirmeyi hedefledik. Kurslarımız tamamen ücretsiz olmakla beraber sanat etkinlikleri, spor etkinlikleri, beslenme etkinliği, müzik etkinliği, bilim etkinliği ve yaz boyunca gezi etkinliklerimize katılmak isteyen tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.