Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eğitim-İş'ten Demir'e ziyaret

GÜNCEL 24.10.2020 - 09:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Eğitim-İş'ten Demir'e ziyaret

Eğitim-İş sendikası Nevşehir İl Temsilcisi İbrahim Demir, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'i makamında ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Eğitim-İş sendikası Nevşehir İl Temsilcisi İbrahim Demir, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'i makamında ziyaret etti.   Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ziyaretleri nedeniyle kendilerine teşekkür ederek, sendika temsilcileriyle eğitim-öğretim ile ilgili genel konularda görüş alışverişinde bulundular.     Milli Eğitim Müdürü Demir, Eğitim-İş sendikası Nevşehir İl Temsilcisi İbrahim Demir ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi.   
Eğitim-İş sendikası Nevşehir İl Temsilcisi İbrahim Demir, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'i makamında ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Eğitim-İş sendikası Nevşehir İl Temsilcisi İbrahim Demir, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'i makamında ziyaret etti.

 

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ziyaretleri nedeniyle kendilerine teşekkür ederek, sendika temsilcileriyle eğitim-öğretim ile ilgili genel konularda görüş alışverişinde bulundular.  

 

Milli Eğitim Müdürü Demir, Eğitim-İş sendikası Nevşehir İl Temsilcisi İbrahim Demir ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.