MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ekici, AK Parti Milletvekili Aday Adaylığı İçin Başvuru Yaptı

SİYASET 27.04.2018 - 15:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ekici, AK Parti Milletvekili Aday Adaylığı İçin Başvuru Yaptı

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevinden istifa eden Cengiz Ekici, AK Parti Nevşehir milletvekili aday adaylığı için resmi başvuruyu yaptı.
  İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Cengiz Ekici, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27.Dönem milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Nevşehir milletvekili aday adaylığı müracaatında bulunmak üzere istifa etmesinin ardından bugün AK Parti İl Başkanlığına resmi başvurusunu yaptı.   AK Parti Milletvekili aday adaylığı başvurusunun ardından açıklamada bulunan Ekici, “Bildiğiniz özel sektör ve kamuda uzun yıllar çalışmış olmamla beraber aynı zamanda, Kapadokya profesyonel iş insanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Kapadokya Kültür Sanat Medeniyetleri Yönetim Kurulu Bşk Yardımcı,  Kapadokya Sanayi İş Dünyası Federasyonu Sekreterlik, Türkonfed Üst Kurulu Delegesiyim.  2014 yılından bu tarafa da Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdür vekili olarak görev yapmaktaydım.   24 Haziran 2018 de yapılacak Genel seçiminde Vatana, dirlik ve birliğimize sahip çıkmak, 2023 ‘ün güçlü büyük Türkiye’sine giden yolda liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’ın öncülüğünde ülkeme, Memleketim Nevşehir’e hizmet edebilmek, AK parti teşkilatlarına, AK parti neferlerine yol arkadaşı olmak için Nevşehir Milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum. Partimizden birçok değerli aday adayı olacak. Sonuçta 3 kişi Nevşehir’i temsil edecek olup hepimizin amacı da birlik ve beraberlik içinde hem ülkemize hem Nevşehir’e hizmet etmek olacaktır. 24 Haziran 2018’de yapılacak Genel seçimlerin ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin partimize, ülkemize, Nevşehir’e ve aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevinden istifa eden Cengiz Ekici, AK Parti Nevşehir milletvekili aday adaylığı için resmi başvuruyu yaptı.

 

İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Cengiz Ekici, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27.Dönem milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Nevşehir milletvekili aday adaylığı müracaatında bulunmak üzere istifa etmesinin ardından bugün AK Parti İl Başkanlığına resmi başvurusunu yaptı.

 

AK Parti Milletvekili aday adaylığı başvurusunun ardından açıklamada bulunan Ekici, “Bildiğiniz özel sektör ve kamuda uzun yıllar çalışmış olmamla beraber aynı zamanda, Kapadokya profesyonel iş insanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Kapadokya Kültür Sanat Medeniyetleri Yönetim Kurulu Bşk Yardımcı,  Kapadokya Sanayi İş Dünyası Federasyonu Sekreterlik, Türkonfed Üst Kurulu Delegesiyim.  2014 yılından bu tarafa da Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdür vekili olarak görev yapmaktaydım.

 

24 Haziran 2018 de yapılacak Genel seçiminde Vatana, dirlik ve birliğimize sahip çıkmak, 2023 ‘ün güçlü büyük Türkiye’sine giden yolda liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’ın öncülüğünde ülkeme, Memleketim Nevşehir’e hizmet edebilmek, AK parti teşkilatlarına, AK parti neferlerine yol arkadaşı olmak için Nevşehir Milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum. Partimizden birçok değerli aday adayı olacak. Sonuçta 3 kişi Nevşehir’i temsil edecek olup hepimizin amacı da birlik ve beraberlik içinde hem ülkemize hem Nevşehir’e hizmet etmek olacaktır. 24 Haziran 2018’de yapılacak Genel seçimlerin ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin partimize, ülkemize, Nevşehir’e ve aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.