Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ekici ve Dinler, NTSO Başkanı Parmaksız'ı Ziyaret Etti

TURİZM 09.07.2018 - 11:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ekici ve Dinler, NTSO Başkanı Parmaksız'ı Ziyaret Etti

Turizm İl Müdürü Cengiz Ekici ve KAPTİD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Parmaksız ile ilimiz turizm sorunları ve geleceği hakkında yapılacakları değerlendirmek üzere bir araya geldiler.
  İlimiz turizminin bu sene içerisindeki durumu, meydana gelen son gelişmeler ve sorunlar, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’ndan beklentiler ve yapılması gerekenler hakkında görüş alış verişinde bulunulan toplantıda Ağustos ayı içerisinde Moskova'da Türofed öncülüğünde, Kültür Turizm Bakanlığı destekleri ile düzenlenecek olan Türkiye Festivali'nde Kapadokya olarak yapılması gerekenler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.   Ziyaret sonrasında açıklama yapan NTSO Başkanı Parmaksız "İlimizin en büyük sektörlerinden birisi turizm, bunun için gereken her türlü desteği vermeye biz Oda olarak hazırız, yeter ki bölgemiz boş bir sene geçirmesin, yeter ki üyemiz, bölgemiz netice de ülkemiz kazansın."   Toplantının verimli bir şekilde geçmesinden son derece memnun olduklarını belirten Turizm İl Müdürü Cengiz Ekici ve Kaptid Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler, sektöre verdiği önem için Başkan Parmaksız'a teşekkürlerini ilettiler.
Turizm İl Müdürü Cengiz Ekici ve KAPTİD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Parmaksız ile ilimiz turizm sorunları ve geleceği hakkında yapılacakları değerlendirmek üzere bir araya geldiler.

 

İlimiz turizminin bu sene içerisindeki durumu, meydana gelen son gelişmeler ve sorunlar, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’ndan beklentiler ve yapılması gerekenler hakkında görüş alış verişinde bulunulan toplantıda Ağustos ayı içerisinde Moskova'da Türofed öncülüğünde, Kültür Turizm Bakanlığı destekleri ile düzenlenecek olan Türkiye Festivali'nde Kapadokya olarak yapılması gerekenler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

 

Ziyaret sonrasında açıklama yapan NTSO Başkanı Parmaksız "İlimizin en büyük sektörlerinden birisi turizm, bunun için gereken her türlü desteği vermeye biz Oda olarak hazırız, yeter ki bölgemiz boş bir sene geçirmesin, yeter ki üyemiz, bölgemiz netice de ülkemiz kazansın."

 

Toplantının verimli bir şekilde geçmesinden son derece memnun olduklarını belirten Turizm İl Müdürü Cengiz Ekici ve Kaptid Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler, sektöre verdiği önem için Başkan Parmaksız'a teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.