MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ekmek Fiyatındaki Rekabeti Önleyemeyen Başkan İstifa Etti

GÜNCEL 04.12.2017 - 14:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ekmek Fiyatındaki Rekabeti Önleyemeyen Başkan İstifa Etti

Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Ünsal Ağmaz, ekmek fiyatında ki rekabeti önleyemediği için istifa ettiğini açıkladı.
  Nevşehir’de geçtiğimiz yıl 250 gram ekmeğin 1 liradan satışa sunulmasının ardından son iki ay içersinde fırıncılar arasında yapılan rekabet sonrasında ekmek fiyatları 50 kuruş ile 75 kuruş arasında satılmaya başlandı. Fırıncılar Odası başkanı Ünsal Ağmaz ise ekmek fiyatlarının normale döndürülmesi için yapmış olduğu çalışmalar sonrasında fırıncılar arasında anlaşma sağlanamaması üzerine istifa ettiğini açıklandı. Ağmaz, “ Nevşehir’de iki fırıncı haksız rekabet başlattı ve biz bunu önleyemedik. Bende istifa ettim” dedi.   ‘Rekabeti önleyemedim, istifa ediyorum’   Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Ünsal Ağmaz, “Hiç sebepsiz yere fakir, fukara fırıncının ekmeği ile oynayan iki fırıncı yüzünden gururuma yediremedim istifa ettim. Başaramazsan istifa edeceksin. Biz beceremedik, rekabeti önleyemedik istifa ettik. Yeni gelen arkadaşımız inşallah bu rekabeti önler” diye konuştu. 
Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Ünsal Ağmaz, ekmek fiyatında ki rekabeti önleyemediği için istifa ettiğini açıkladı.

 

Nevşehir’de geçtiğimiz yıl 250 gram ekmeğin 1 liradan satışa sunulmasının ardından son iki ay içersinde fırıncılar arasında yapılan rekabet sonrasında ekmek fiyatları 50 kuruş ile 75 kuruş arasında satılmaya başlandı. Fırıncılar Odası başkanı Ünsal Ağmaz ise ekmek fiyatlarının normale döndürülmesi için yapmış olduğu çalışmalar sonrasında fırıncılar arasında anlaşma sağlanamaması üzerine istifa ettiğini açıklandı. Ağmaz, “ Nevşehir’de iki fırıncı haksız rekabet başlattı ve biz bunu önleyemedik. Bende istifa ettim” dedi.

 

‘Rekabeti önleyemedim, istifa ediyorum’

 

Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Ünsal Ağmaz, “Hiç sebepsiz yere fakir, fukara fırıncının ekmeği ile oynayan iki fırıncı yüzünden gururuma yediremedim istifa ettim. Başaramazsan istifa edeceksin. Biz beceremedik, rekabeti önleyemedik istifa ettik. Yeni gelen arkadaşımız inşallah bu rekabeti önler” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.