MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ekmekte rekabet sürüyor

NEVŞEHİR 16.03.2020 - 12:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ekmekte rekabet sürüyor

Nevşehir’de 1 lira 25 kuruşa satılan ekmekte rekabet sürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de 1 lira 25 kuruşa satılan ekmekte rekabet sürüyor.   Özellikle çok nüfuslu ailelerin haliyle işine gelen bu durum karşısında vatandaşlar “Madem ekmek 1 Liraya satılabiliyordu. Neden 25 kuruş fazla para ödemek zorunda kalıyoruz” diyor.   Bazı ekmek fırınlarında gramajları ile oynanan ekmeklerin normal fiyatından daha ucuza satılması karşısında Fırıncılar odasının ve ekmek fiyatlarını denetleyen diğer kurumların ne yaptığı ise merak konusu?.  
Nevşehir’de 1 lira 25 kuruşa satılan ekmekte rekabet sürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de 1 lira 25 kuruşa satılan ekmekte rekabet sürüyor.

 

Özellikle çok nüfuslu ailelerin haliyle işine gelen bu durum karşısında vatandaşlar “Madem ekmek 1 Liraya satılabiliyordu. Neden 25 kuruş fazla para ödemek zorunda kalıyoruz” diyor.

 

Bazı ekmek fırınlarında gramajları ile oynanan ekmeklerin normal fiyatından daha ucuza satılması karşısında Fırıncılar odasının ve ekmek fiyatlarını denetleyen diğer kurumların ne yaptığı ise merak konusu?.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.