Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Elektrik Kesintisi Nevşehir Müftülüğünü Sınıfta Bıraktı.

NEVŞEHİR 16.05.2016 - 09:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Elektrik Kesintisi Nevşehir Müftülüğünü Sınıfta Bıraktı.

Nevşehir’de Pazar günü yaşanan elektrik kesintisi sonrasında İl Müftülüğü sınıfta kaldı.
Nevşehir’de Pazar günü yaşanan elektrik kesintisi sonrasında İl Müftülüğü sınıfta kaldı.   MEDAŞ tarafından dün Nevşehir’de yapılan bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşandı.   MEDAŞ ve Nevşehir Valiliği tarafından önceden bildirilen kesintilere vatandaşlar ve esnaflar çağımızdaki teknolojik çözümler bulurken Nevşehir müftülüğü ezan ve selalar için çözüm bulamadı.    Nevşehir’de vefat edenlerin selalarının bile verilmesine engel olan elektrik kesintisinde öyle bir gerçek ortaya çıktı ki vatandaşlar şaştı kaldı.     Nevşehir’in en eski ve tarihi camisi olan Kurşunlu Camiinde yakınlarının selasını verdirmek isteyen vatandaşlar Müftülüğe adeta ateş püskürdü. Nitekim tarihi caminin elektrikleri kesilmesiyle birlikte yakınları vefat edenler selalarını verdirememenin isyanını yaşadı.     Cenaze sahipleri Nevşehir’in en eski ve tarihi camisine bir jeneratör almak bu kadar mı zor?   Biz yakınımızın selasını nasıl verdireceğiz diye Müftülüğe adeta ateş püskürdü. Nevşehir Müftülüğü konuyla ilgili olarak nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu.
Nevşehir’de Pazar günü yaşanan elektrik kesintisi sonrasında İl Müftülüğü sınıfta kaldı.

Nevşehir’de Pazar günü yaşanan elektrik kesintisi sonrasında İl Müftülüğü sınıfta kaldı.

 

MEDAŞ tarafından dün Nevşehir’de yapılan bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşandı.

 

MEDAŞ ve Nevşehir Valiliği tarafından önceden bildirilen kesintilere vatandaşlar ve esnaflar çağımızdaki teknolojik çözümler bulurken Nevşehir müftülüğü ezan ve selalar için çözüm bulamadı. 

 

Nevşehir’de vefat edenlerin selalarının bile verilmesine engel olan elektrik kesintisinde öyle bir gerçek ortaya çıktı ki vatandaşlar şaştı kaldı.

 

 

Nevşehir’in en eski ve tarihi camisi olan Kurşunlu Camiinde yakınlarının selasını verdirmek isteyen vatandaşlar Müftülüğe adeta ateş püskürdü. Nitekim tarihi caminin elektrikleri kesilmesiyle birlikte yakınları vefat edenler selalarını verdirememenin isyanını yaşadı.

 

 

Cenaze sahipleri Nevşehir’in en eski ve tarihi camisine bir jeneratör almak bu kadar mı zor?

 

Biz yakınımızın selasını nasıl verdireceğiz diye Müftülüğe adeta ateş püskürdü. Nevşehir Müftülüğü konuyla ilgili olarak nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.