Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eleştiriye Açık Olunmalı

ASAYİŞ 31.08.2016 - 00:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Eleştiriye Açık Olunmalı

Şöyle ayak üstü sohbetlerimiz oluyor, gidilen mekanlarda
Şöyle ayak üstü sohbetlerimiz oluyor, gidilen mekanlarda     Konu dönüp dolaşıp ülkenin yönetimine, siyasete geliyor. Parlamentoda çıkarılan yasalara, yasaların nasıl çıkarıldığına dek fikirler, yorumlar dillerden dökülüyor. Devlet idaresine değiniliyor. Söz dönüp dolaşıp, yapılan hizmetleri eleştirebilecek, yanlış yapıldığını düşünüp söyleme fırsatı bulunmasına geliyor.       Bu noktada güç sahibinin, olur veren, karar veren mercilerin eleştiriye açık olması gerektiği vurgulanıyor. Ve söz konusu eleştiri olduğunda da yapıcı eleştiri ile kırıcı, yıkıcı eleştirici ayrımları yapılıyor. Ve en nihayetinde olgunluk içerisinde, hoşgörü içerisinde eleştiriye açık olunmalı mesajında hem fikir kalınıyor.       Eleştirisi, farklı bakış açısı olan buyursun. Kalın sağlıcakla…    
Şöyle ayak üstü sohbetlerimiz oluyor, gidilen mekanlarda

Şöyle ayak üstü sohbetlerimiz oluyor, gidilen mekanlarda

 

 

Konu dönüp dolaşıp ülkenin yönetimine, siyasete geliyor. Parlamentoda çıkarılan yasalara, yasaların nasıl çıkarıldığına dek fikirler, yorumlar dillerden dökülüyor. Devlet idaresine değiniliyor. Söz dönüp dolaşıp, yapılan hizmetleri eleştirebilecek, yanlış yapıldığını düşünüp söyleme fırsatı bulunmasına geliyor.

 

 

 

Bu noktada güç sahibinin, olur veren, karar veren mercilerin eleştiriye açık olması gerektiği vurgulanıyor. Ve söz konusu eleştiri olduğunda da yapıcı eleştiri ile kırıcı, yıkıcı eleştirici ayrımları yapılıyor. Ve en nihayetinde olgunluk içerisinde, hoşgörü içerisinde eleştiriye açık olunmalı mesajında hem fikir kalınıyor.

 

 

 

Eleştirisi, farklı bakış açısı olan buyursun. Kalın sağlıcakla…

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.