Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Emekli öğretmenlerden Valilik ziyareti

NEVŞEHİR 21.11.2019 - 14:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Emekli öğretmenlerden Valilik ziyareti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Emekli öğretmenleri makamında kabul etti.
  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Emekli öğretmenleri makamında kabul etti.   Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali İlhami Aktaş, geleceğin nesillerini yetiştiren öğretmenlere ve eğitime çok değer verdiklerini ifade ederek, ziyaretleri nedeniyle kendilerine teşekkür etti.   Emekli öğretmenler ise kendilerini kabullerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek, Vali Aktaş’a teşekkürlerini ilettiler ve İlimiz Merkezde yeni yapılmakta olan yeni öğretmenevinin hizmete girmesinden sonra eski öğretmen evinin de bakımının yapılarak, hizmete devam ettirilmesi konusunda taleplerini belirttiler.   Bir süre sohbetin ardından ziyaret sona erdi.Emekli öğretmenlerin gerçekleştirdiği ziyarete; Fehmi Erdem, Fevzi Çınar, Oğuz Özden ve Vehbi Açıkgöz katıldı.  
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Emekli öğretmenleri makamında kabul etti.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Emekli öğretmenleri makamında kabul etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali İlhami Aktaş, geleceğin nesillerini yetiştiren öğretmenlere ve eğitime çok değer verdiklerini ifade ederek, ziyaretleri nedeniyle kendilerine teşekkür etti.

 

Emekli öğretmenler ise kendilerini kabullerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek, Vali Aktaş’a teşekkürlerini ilettiler ve İlimiz Merkezde yeni yapılmakta olan yeni öğretmenevinin hizmete girmesinden sonra eski öğretmen evinin de bakımının yapılarak, hizmete devam ettirilmesi konusunda taleplerini belirttiler.

 

Bir süre sohbetin ardından ziyaret sona erdi.Emekli öğretmenlerin gerçekleştirdiği ziyarete; Fehmi Erdem, Fevzi Çınar, Oğuz Özden ve Vehbi Açıkgöz katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.