Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Emine Teyzenin Yüzünü 112 Ekipleri Güldürdü

SAĞLIK 31.01.2018 - 11:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Emine Teyzenin Yüzünü 112 Ekipleri Güldürdü

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde yaşayan ve kanser tedavisi gören 62 yaşındaki Emine Kürkçü’nün yardımına İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil ekipleri yetişti.
  Gülşehir ilçesinde ikamet eden 62 yaşında ki Emine Kürkçü kanser tedavi görüyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan talihsiz bir kaza sonrası bacağı kırılan Emine Kürkçü’nün imdadına ise Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay yetişti. Kayseri’de tedavi görmesi gereken Kürkçü’nün maddi imkansızlıklar nedeniyle tedaviye gidemeyeceğini öğrenen İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay 112 ekiplerini Emine Kürkçü’nün tedavisi için yönlendirdi. Kürkçü’yü sabahın erken saatlerinde evinden alan 112 ekipleri önce Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesine götürdü. Daha sonra ise Erciyes Tıp Fakültesine götüren 112 ekipleri Emine Kürkçü’nün tedavisi yaptırdı.   Kayseri’de Emine Kürkçü’nün tedavinin tamamlanmasının ardından ise 112 ekipleri Emine kürkçü ve eşini Gülşehir’de ikamet ettiği eve getirdi. Burada sağlık çalışanlarına ve Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay’a teşekkür eden yaşlı çift bizlerin tedavileri için gece gündüz çalışan sağlık ekiplerimizden Allah razı olsun. Bugün bizim yüzümüzü güldürenleri Allah bir ömür boyu güldürsün dediler.  
Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde yaşayan ve kanser tedavisi gören 62 yaşındaki Emine Kürkçü’nün yardımına İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil ekipleri yetişti.

 

Gülşehir ilçesinde ikamet eden 62 yaşında ki Emine Kürkçü kanser tedavi görüyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan talihsiz bir kaza sonrası bacağı kırılan Emine Kürkçü’nün imdadına ise Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay yetişti. Kayseri’de tedavi görmesi gereken Kürkçü’nün maddi imkansızlıklar nedeniyle tedaviye gidemeyeceğini öğrenen İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay 112 ekiplerini Emine Kürkçü’nün tedavisi için yönlendirdi. Kürkçü’yü sabahın erken saatlerinde evinden alan 112 ekipleri önce Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesine götürdü. Daha sonra ise Erciyes Tıp Fakültesine götüren 112 ekipleri Emine Kürkçü’nün tedavisi yaptırdı.

 

Kayseri’de Emine Kürkçü’nün tedavinin tamamlanmasının ardından ise 112 ekipleri Emine kürkçü ve eşini Gülşehir’de ikamet ettiği eve getirdi. Burada sağlık çalışanlarına ve Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay’a teşekkür eden yaşlı çift bizlerin tedavileri için gece gündüz çalışan sağlık ekiplerimizden Allah razı olsun. Bugün bizim yüzümüzü güldürenleri Allah bir ömür boyu güldürsün dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.