MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Emniyet Müdürü Artunay, korona virüs tedbirlerini inceledi

GÜNCEL 01.05.2020 - 17:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Emniyet Müdürü Artunay, korona virüs tedbirlerini inceledi

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında iş yerleri denetlenirken vatandaşlar ise sosyal mesafe kurallarına karşı uyarıldı.
  Nevşehir’de korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından esnaflar denetlenirken 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kontrollerinin yanı sıra vatandaşlar sosyal mesafe konusunda da uyarıldı. İl Emniyet Müdürlüğü önünde denetime katılan polis memurlarına hitap eden Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, “Kovid-19 ile ilgili çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Bugünde akşam 18.00’e kadar hem İl Hıfzıssıhha Kurulu kararlarını uygulamak hem de Bakanlıklarımızdan gelen talimatları uygulamak amacıyla ekiplerimiz ile kendimizde sosyal mesafeye dikkat ederek beş ayrı bölgede çalışma yapacağız. Bu çalışmalarımız küçük gruplar halinde yapılacak. 2 veya 3 arkadaş olarak yapacağız. Tüm iş yerlerini kontrol edeceğiz. 65 yaş üstü 20 yaş altı yine marketler ve diğer iş yerlerindeki maske zorunluluğu olan yerlerde hassasiyetlere dikkat ederek mesafeye uymayanlar ve kanunlara aykırı davrananlara gerekli idari yaptırımı düzenleyeceğiz” dedi.   Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın konuşmasının ardından polis ekipleri denetimlere çıkarken İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’da esnafları maske konusunda uyarmasının yanı sıra çarşıda karşılaştığı vatandaşları ise maske ve sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulundu.   Korona virüs ile mücadele kapsamında dışarı çıkması yasak olan 19 yaşındaki yabancı uyruklu bir genci durduran polis ekipleri ise neden dışarı çıktığı sorulduğunda markete gitmek için dışarı çıktığını söylemesi dikkatlerden kaçmadı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında iş yerleri denetlenirken vatandaşlar ise sosyal mesafe kurallarına karşı uyarıldı.

 

Nevşehir’de korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından esnaflar denetlenirken 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kontrollerinin yanı sıra vatandaşlar sosyal mesafe konusunda da uyarıldı. İl Emniyet Müdürlüğü önünde denetime katılan polis memurlarına hitap eden Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, “Kovid-19 ile ilgili çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Bugünde akşam 18.00’e kadar hem İl Hıfzıssıhha Kurulu kararlarını uygulamak hem de Bakanlıklarımızdan gelen talimatları uygulamak amacıyla ekiplerimiz ile kendimizde sosyal mesafeye dikkat ederek beş ayrı bölgede çalışma yapacağız. Bu çalışmalarımız küçük gruplar halinde yapılacak. 2 veya 3 arkadaş olarak yapacağız. Tüm iş yerlerini kontrol edeceğiz. 65 yaş üstü 20 yaş altı yine marketler ve diğer iş yerlerindeki maske zorunluluğu olan yerlerde hassasiyetlere dikkat ederek mesafeye uymayanlar ve kanunlara aykırı davrananlara gerekli idari yaptırımı düzenleyeceğiz” dedi.

 

Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın konuşmasının ardından polis ekipleri denetimlere çıkarken İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’da esnafları maske konusunda uyarmasının yanı sıra çarşıda karşılaştığı vatandaşları ise maske ve sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulundu.

 

Korona virüs ile mücadele kapsamında dışarı çıkması yasak olan 19 yaşındaki yabancı uyruklu bir genci durduran polis ekipleri ise neden dışarı çıktığı sorulduğunda markete gitmek için dışarı çıktığını söylemesi dikkatlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.