Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Emniyet Müdürü Artunay, öğrenciler için saz çalıp türkü söyledi

GÜNCEL 01.12.2018 - 22:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Emniyet Müdürü Artunay, öğrenciler için saz çalıp türkü söyledi

İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, şehit, gazi ve emniyet teşkilat mensuplarının çocukları için düzenlenen gecede saz çalıp türkü söyledi.
  Nevşehir Emniyet Teşkilatına Yardım Derneği Başkanlığı ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Kulübü işbirliğinde öğrenim gören şehit ve gazi aileleri çocukları ve Emniyet teşkilatı mensupları çocuklarının eğitimlerine katkıda bulunmak amacı ile düzenlenen İnce Saz ve Nida Ateş konseri büyük ilgi gördü. Program İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın açılış konuşması ile başlarken Artunay geceye gelerek şehit ve gazi aileleri çocukları ve Emniyet teşkilatı mensupları çocukların eğitimine katkıda bulunan misafirlere teşekkür ederken Artunay’ın konuşmasının ardından sahneye İnce Saz ve Nida Ateş çıktı. Birbirinden güzel türkülerini konsere gelen vatandaşlar ile birlikte söyleyen Nida Ateş bir süre sonra sahneye İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ı davet etti. 8 yaşından beri saz çaldığını söyleyen İl Emniyet Müdürü Artunay polis olmanın sahnede olmaktan daha kolay olduğunu ifade etmesinin ardından şehit ve gazi çocukları için saz çalıp türkü söyledi. Konsere gelen vatandaşların büyük beğenisini kazanan Emniyet Müdürü Artunay daha sonra ise alkışlar eşliğinde sahneden indi. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kongre merkezinde düzenlenen konsere AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, KADEM temsilcisi İlkay Akün ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, şehit, gazi ve emniyet teşkilat mensuplarının çocukları için düzenlenen gecede saz çalıp türkü söyledi.

 

Nevşehir Emniyet Teşkilatına Yardım Derneği Başkanlığı ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Kulübü işbirliğinde öğrenim gören şehit ve gazi aileleri çocukları ve Emniyet teşkilatı mensupları çocuklarının eğitimlerine katkıda bulunmak amacı ile düzenlenen İnce Saz ve Nida Ateş konseri büyük ilgi gördü.

Program İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın açılış konuşması ile başlarken Artunay geceye gelerek şehit ve gazi aileleri çocukları ve Emniyet teşkilatı mensupları çocukların eğitimine katkıda bulunan misafirlere teşekkür ederken Artunay’ın konuşmasının ardından sahneye İnce Saz ve Nida Ateş çıktı. Birbirinden güzel türkülerini konsere gelen vatandaşlar ile birlikte söyleyen Nida Ateş bir süre sonra sahneye İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ı davet etti. 8 yaşından beri saz çaldığını söyleyen İl Emniyet Müdürü Artunay polis olmanın sahnede olmaktan daha kolay olduğunu ifade etmesinin ardından şehit ve gazi çocukları için saz çalıp türkü söyledi. Konsere gelen vatandaşların büyük beğenisini kazanan Emniyet Müdürü Artunay daha sonra ise alkışlar eşliğinde sahneden indi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kongre merkezinde düzenlenen konsere AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, KADEM temsilcisi İlkay Akün ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.