Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Emre Çalışkan, ‘Hacıbektaş teşkilatımızı gece gündüz çalışıyor’

SİYASET 12.03.2019 - 22:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Emre Çalışkan, ‘Hacıbektaş teşkilatımızı gece gündüz çalışıyor’

AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi 27.dönem AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Emre Çalışkan, Hacıbektaş ilçe teşkilatını ziyaret etti.
  AK Parti 27.dönem Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan AK Parti Hacıbektaş Belediye Başkan adayı Şenay Gök’ü seçim irtibat bürosunda ziyaret etti. Çalışkan burada İlçe Başkanı Emrah Demir, Belediye Başkan adayı Şenay gök ve partililer ile bir süre sohbet ederken yaptığı açıklamada, “Nevşehir’imizin güzide ilçesi Hacıbektaş’ımızın Belediye Başkan Adayı Şenay Gök abimize destek olmak için teşkilatımızla buluştuk. Emrah Demir Başkanımız ve teşkilatımız gece gündüz demeden zafer için çalışıyorlar” dedi.   AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Emrah Demir ise açıklamasında, “Çok değerli Sayın Emre Çalışkan abimiz bugün AK Parti Teşkilatımızı ve seçim büromuzu ziyaret ederek seçim çalışması hakkında istişarelerde bulunduk.  Yapmış olduğu ziyaretten dolayı kendisine şahsım adına çok teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.
AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi 27.dönem AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Emre Çalışkan, Hacıbektaş ilçe teşkilatını ziyaret etti.

 

AK Parti 27.dönem Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan AK Parti Hacıbektaş Belediye Başkan adayı Şenay Gök’ü seçim irtibat bürosunda ziyaret etti. Çalışkan burada İlçe Başkanı Emrah Demir, Belediye Başkan adayı Şenay gök ve partililer ile bir süre sohbet ederken yaptığı açıklamada, “Nevşehir’imizin güzide ilçesi Hacıbektaş’ımızın Belediye Başkan Adayı Şenay Gök abimize destek olmak için teşkilatımızla buluştuk. Emrah Demir Başkanımız ve teşkilatımız gece gündüz demeden zafer için çalışıyorlar” dedi.

 

AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Emrah Demir ise açıklamasında, “Çok değerli Sayın Emre Çalışkan abimiz bugün AK Parti Teşkilatımızı ve seçim büromuzu ziyaret ederek seçim çalışması hakkında istişarelerde bulunduk.  Yapmış olduğu ziyaretten dolayı kendisine şahsım adına çok teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.