MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

En güzel ev – işyeri dekorasyon ürünlerinden biri

NEVŞEHİR 28.01.2020 - 14:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

En güzel ev – işyeri dekorasyon ürünlerinden biri

Kapadokya bölgesinin en önemli turizm aktivitelerinden biri olan balon turlarından esinlenen Çanak çömlek ustaları, balonun da çanağını yaptı.
NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya bölgesinin en önemli turizm aktivitelerinden biri olan balon turlarından esinlenen Çanak çömlek ustaları, balonun da çanağını yaptı.   Asırlardır ülkemizde ve yöremizde çanak çömlek ustalarının maharetli ellerinden çıkan ürünlerin sergilendiği tezgahlarda oldukça dikkat çeken ürünler yer alıyor.   Yeni görücüye çıkan ve satışa satılan ürünler arasında daha önce bölgenin bir çok turistik tezgahında bezden, plastikten ya da alçıdan bulabildiğiniz sıcak hava balonunu bu kez çanaktan bulabilmeniz mümkün.  
Kapadokya bölgesinin en önemli turizm aktivitelerinden biri olan balon turlarından esinlenen Çanak çömlek ustaları, balonun da çanağını yaptı.

NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya bölgesinin en önemli turizm aktivitelerinden biri olan balon turlarından esinlenen Çanak çömlek ustaları, balonun da çanağını yaptı.

 

Asırlardır ülkemizde ve yöremizde çanak çömlek ustalarının maharetli ellerinden çıkan ürünlerin sergilendiği tezgahlarda oldukça dikkat çeken ürünler yer alıyor.

 

Yeni görücüye çıkan ve satışa satılan ürünler arasında daha önce bölgenin bir çok turistik tezgahında bezden, plastikten ya da alçıdan bulabildiğiniz sıcak hava balonunu bu kez çanaktan bulabilmeniz mümkün.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.