Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

‘En İyi Turizm Köyü Mustafapaşa’

İLÇELER 02.12.2021 - 16:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

‘En İyi Turizm Köyü Mustafapaşa’

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (BMDTÖ) girişimi kapsamında 75 ülkeden 170 başvuru arasından; eşsiz güzellikleri, medeniyetlere ev sahipliği ve tarihi dokusuyla turizm gözdesi Mustafapaşa, Nevşehir’in ve Türkiye’nin gururu oldu.
      AK Parti Milletvekili Açıkgöz;  “SevdamızNevşehir’e himayelerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy’a, AK kadrolarımıza; medeniyetlere ev sahipliği ve eşsiz tarihi dokusuyla Mustafapaşa’nın ‘En İyi Turizm Köyü’ değerini kazanmasında büyük katkıları olan Nevşehir İl Özel İdaresi’nin 20 Milyon TL’lik yatırım desteğine de teşekkür ediyoruz.   Turizm potansiyelimizin artırılması, yerel ve ulusal ekonomimize katkısı, istihdam ve katma değer kazanımlarıyla turizm başkenti Nevşehir’imiz olarak haklı mutluluğumuzu hemşehrilerimizle paylaşıyoruz.   Hep birlikte; Çalışacağız, daha çok çalışacağız… Üreteceğiz, daha çok üreteceğiz… Güçleneceğiz, daha çok güçleneceğiz... Büyüyeceğiz, daha çok büyüyeceğiz…   Her mevsim ayrı güzelliklerle bezeli görsel şöleni yerinde yaşamaları adına yerli ve yabancı tüm konuklarımızı Nevşehir’imize bekliyoruz” dedi.
Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (BMDTÖ) girişimi kapsamında 75 ülkeden 170 başvuru arasından; eşsiz güzellikleri, medeniyetlere ev sahipliği ve tarihi dokusuyla turizm gözdesi Mustafapaşa, Nevşehir’in ve Türkiye’nin gururu oldu.

 

 

 

AK Parti Milletvekili Açıkgöz;  “SevdamızNevşehir’e himayelerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy’a, AK kadrolarımıza; medeniyetlere ev sahipliği ve eşsiz tarihi dokusuyla Mustafapaşa’nın ‘En İyi Turizm Köyü’ değerini kazanmasında büyük katkıları olan Nevşehir İl Özel İdaresi’nin 20 Milyon TL’lik yatırım desteğine de teşekkür ediyoruz.

 

Turizm potansiyelimizin artırılması, yerel ve ulusal ekonomimize katkısı, istihdam ve katma değer kazanımlarıyla turizm başkenti Nevşehir’imiz olarak haklı mutluluğumuzu hemşehrilerimizle paylaşıyoruz.

 

Hep birlikte;

Çalışacağız, daha çok çalışacağız…

Üreteceğiz, daha çok üreteceğiz…

Güçleneceğiz, daha çok güçleneceğiz...

Büyüyeceğiz, daha çok büyüyeceğiz…

 

Her mevsim ayrı güzelliklerle bezeli görsel şöleni yerinde yaşamaları adına yerli ve yabancı tüm konuklarımızı Nevşehir’imize bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.