Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

ENGELLİLERE AÇIK PENCEREDEN HAVA MI ALDIRILIYOR

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2013 - 10:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

ENGELLİLERE AÇIK PENCEREDEN HAVA MI ALDIRILIYOR

Nevşehir’de engellilere hizmet veren Özel Güneş Engelli Bakım Merkezi’ne  ait içerisinde engellilerin bulunduğu ve seyir halindeki minibüsü görenler adeta isyan etti. Aracın açık penceresinden engelli çocuklar kolları sarkarak yolculuk yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Nevşehir merkezde seyir halinde olan ve içerisinde yolcuların bulunduğu minibüsü görenler ‘Bu kadarına da pes’ dedirten manzarayla karşılaştılar. Üzerinde Özel Güneş Engelli Bakım Merkezi Derinkuyu / Nevşehir yazan ve içerisinde engelli hastaların olduğu görülen minibüs,  üzerindeki bu yazı kadar açık penceresinden sarkan ve kollarını uzatan engelli çocuklarla daha da dikkat çekti. Vatandaşların yanı sıra olayı gören gazetemiz muhabirinin çektiği fotoğraftan da anlaşıldığı gibi minibüs içerisinde bir yerlere götürülen ve arka koltuklara oturtulmuş çocuklar pencereden kollarını dışarı çıkararak yolculuk ediyorlar. ADETA OLASI KAZAYA DAVETİYE Olayı gören vatandaşların hayretler içerisinde baktığı seyir halindeki minibüs  içerisinden kollarını sarkan engelli çocuklar olası bir kazaya adeta davetiye çıkarırken, bu engellileri taşıyan minibüs şoförü ve yanlarında bulunan refakatçi başta olmak üzere bakım merkezi yetkililerinin de bu konulara ne kadar duyarsız oldukları ortaya çıkmış oldu. 
Nevşehir’de engellilere hizmet veren Özel Güneş Engelli Bakım Merkezi’ne  ait içerisinde engellilerin bulunduğu ve seyir halindeki minibüsü görenler adeta isyan etti. Aracın açık penceresinden engelli çocuklar kolları sarkarak yolculuk yapıyor.
Geçtiğimiz günlerde Nevşehir merkezde seyir halinde olan ve içerisinde yolcuların bulunduğu minibüsü görenler ‘Bu kadarına da pes’ dedirten manzarayla karşılaştılar. Üzerinde Özel Güneş Engelli Bakım Merkezi Derinkuyu / Nevşehir yazan ve içerisinde engelli hastaların olduğu görülen minibüs,  üzerindeki bu yazı kadar açık penceresinden sarkan ve kollarını uzatan engelli çocuklarla daha da dikkat çekti.
Vatandaşların yanı sıra olayı gören gazetemiz muhabirinin çektiği fotoğraftan da anlaşıldığı gibi minibüs içerisinde bir yerlere götürülen ve arka koltuklara oturtulmuş çocuklar pencereden kollarını dışarı çıkararak yolculuk ediyorlar.
ADETA OLASI KAZAYA DAVETİYE
Olayı gören vatandaşların hayretler içerisinde baktığı seyir halindeki minibüs  içerisinden kollarını sarkan engelli çocuklar olası bir kazaya adeta davetiye çıkarırken, bu engellileri taşıyan minibüs şoförü ve yanlarında bulunan refakatçi başta olmak üzere bakım merkezi yetkililerinin de bu konulara ne kadar duyarsız oldukları ortaya çıkmış oldu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.