Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

​Ensonra, AK Parti Gençlik Kolları İle Buluştu

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2015 - 19:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

​Ensonra, AK Parti Gençlik Kolları İle Buluştu

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ensonra, AK Parti Gençlik Kolları ile bir araya geldi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ensonra AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Gençlik Kolları yönetimi ile bir araya geldi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ensonra burada 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlerde neden aday adayı olduğunu ve siyasi tecrübelerine güvendiğini ifade ederken Nevşehir’de hizmete talibim diye konuştu. AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ensonra’ya teşekkür ederken seçim çalışmalarında başarılar diledi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ensonra, AK Parti Gençlik Kolları ile bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ensonra AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Gençlik Kolları yönetimi ile bir araya geldi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ensonra burada 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlerde neden aday adayı olduğunu ve siyasi tecrübelerine güvendiğini ifade ederken Nevşehir’de hizmete talibim diye konuştu.
AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ensonra’ya teşekkür ederken seçim çalışmalarında başarılar diledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.