Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Enstitünün Yapılandırılması Çalışmaları Sürüyor

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2014 - 19:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Enstitünün Yapılandırılması Çalışmaları Sürüyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi bünyesinde açılan Hacıbektaş Veli Araştırma Enstitüsü yeni dönemde Üniversite yönetiminin en önemli çalışmalarından biri olacak.   Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Dünya’da ve Türkiye’de bir ilke imza atılan Hacıbektaş Veli Araştırma Enstitüsünün yapılandırılması konusundaki çalışmaların hızla sürdüğünü belirtti.   Üniversite bünyesinde bulunan bazı fakültelerde yeni bölümlerinde açıldığını kaydeden Rektör Kılıç, “Üniversitemiz bünyesinde birim olarak Hacıbektaş Veli Üniversitesi Araştırma Enstitüsü açıldı. Bu dünyada ve Türkiye’de bir ilk. Üniversite bünyesinde böyle bir araştırma enstitüsünün açılmış olması bu yıl ki en büyük mutluluklarımızdan birisi. Bu enstitünün üniversitemiz bünyesinde açılmış olmasını önemsiyoruz ve yapılandırmasına gayret ediyoruz. Bu enstitümüzün dışında mevcut bulunan fakültelerimiz bünyesinde ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora mahiyetinde yeni bölümler açtık. Eğitim Fakültemizde, Sosyal Bilimler Fakültemizde, Fen Edebiyat fakültemizde açtığımız yeni bölümlerle birlikte eğitim öğretim hizmetini vermeye devam ediyoruz” dedi.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi bünyesinde açılan Hacıbektaş Veli Araştırma Enstitüsü yeni dönemde Üniversite yönetiminin en önemli çalışmalarından biri olacak.
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Dünya’da ve Türkiye’de bir ilke imza atılan Hacıbektaş Veli Araştırma Enstitüsünün yapılandırılması konusundaki çalışmaların hızla sürdüğünü belirtti.
 
Üniversite bünyesinde bulunan bazı fakültelerde yeni bölümlerinde açıldığını kaydeden Rektör Kılıç, “Üniversitemiz bünyesinde birim olarak Hacıbektaş Veli Üniversitesi Araştırma Enstitüsü açıldı. Bu dünyada ve Türkiye’de bir ilk. Üniversite bünyesinde böyle bir araştırma enstitüsünün açılmış olması bu yıl ki en büyük mutluluklarımızdan birisi. Bu enstitünün üniversitemiz bünyesinde açılmış olmasını önemsiyoruz ve yapılandırmasına gayret ediyoruz. Bu enstitümüzün dışında mevcut bulunan fakültelerimiz bünyesinde ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora mahiyetinde yeni bölümler açtık. Eğitim Fakültemizde, Sosyal Bilimler Fakültemizde, Fen Edebiyat fakültemizde açtığımız yeni bölümlerle birlikte eğitim öğretim hizmetini vermeye devam ediyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.