Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Erasmus hibesi kazanan okuldan Demir’e ziyaret

EĞİTİM 13.11.2019 - 14:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Erasmus hibesi kazanan okuldan Demir’e ziyaret

Erasmus + projesi kapsamında, hibe almaya hak kazanan Nar Fikret Aktekin Ortaokulu ortakları ile Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'i ziyaret ettil
  NEVŞEHİR(MHA) Erasmus + projesi kapsamında, hibe almaya hak kazanan Nar Fikret Aktekin Ortaokulu ortakları ile Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'i ziyaret ettiler.   2019 teklif çağrısı döneminde E-Fest isimli projeleri ile hibe almaya hak kazanan Nar Firket Aktekin Ortaokulu'na gerçekleştirilen ilk hareketlilik kapsamında İlimizde bulanan İtalya, Bulgaristan, Yunanistan, Litvanya ve Kayseri'den gelen öğretmen ve idareciler Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'i ziyaret etti. Ziyarette Nar Fikret Aktekin Ortaokul idareci ve öğretmenleri de hazır bulundu.   Projeleri ve ülkeleri hakkında Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'e bilgi veren öğretmenler Nevşehir'de bulunmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.   Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, nazik ziyaretlerinden dolayı İlimizde bulunan misafirlere teşekkür etti ve Nar Fikret Aktekin Ortaokulu öğretmen ve idarecilerini başarılarından dolayı tebrik ederek bu tür projelerin ülkemizin tanıtımında önemli rol oynadığını vurguladı.
Erasmus + projesi kapsamında, hibe almaya hak kazanan Nar Fikret Aktekin Ortaokulu ortakları ile Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'i ziyaret ettil

 

NEVŞEHİR(MHA) Erasmus + projesi kapsamında, hibe almaya hak kazanan Nar Fikret Aktekin Ortaokulu ortakları ile Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'i ziyaret ettiler.

 

2019 teklif çağrısı döneminde E-Fest isimli projeleri ile hibe almaya hak kazanan Nar Firket Aktekin Ortaokulu'na gerçekleştirilen ilk hareketlilik kapsamında İlimizde bulanan İtalya, Bulgaristan, Yunanistan, Litvanya ve Kayseri'den gelen öğretmen ve idareciler Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'i ziyaret etti. Ziyarette Nar Fikret Aktekin Ortaokul idareci ve öğretmenleri de hazır bulundu.

 

Projeleri ve ülkeleri hakkında Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'e bilgi veren öğretmenler Nevşehir'de bulunmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.

 

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, nazik ziyaretlerinden dolayı İlimizde bulunan misafirlere teşekkür etti ve Nar Fikret Aktekin Ortaokulu öğretmen ve idarecilerini başarılarından dolayı tebrik ederek bu tür projelerin ülkemizin tanıtımında önemli rol oynadığını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.