Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Erdoğan'dan Muhtarlara Müjde!

TÜRKİYE GÜNDEMİ 07.04.2017 - 13:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Erdoğan'dan Muhtarlara Müjde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün 81 vilayetten gelen 2 bin muhtarla bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün 81 vilayetten gelen 2 bin muhtarla bir araya geldi. Erdoğan muhtarlara büyük bir müjde verdi. Muhtarların 613 liralık SGK primleri artık devlet tarafından karşılacak. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...   SGK PRİMLERİNİ DEVLET KARŞILAYACAK Şu anda muhtarlarımız bin 406 lira maaş alıyor ama 'Bu yetmez' dedik. 'Bir de bunların Sosyal Güvenlik Kurumu primleri var, onların da karşılanması lazım.' dedik. İlgili kurumlarımız hazırlıklarını tamamladılar, yayımlanacak ilk kanun hükmünde kararname ile bu meseleyi çözüyoruz. Artık muhtarlarımızın 613 lira tutan Sosyal Güvenlik Kurumu primleri devlet tarafından karşılanacak."   KÖY KORUCULARINA SİGORTA Erdoğan bir müjdeyi de güvenlik korucularına verdi. Güvenlik korucuları sigortalı hale gelecek. Korucuların da sigortalı olacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm güvenlik korucularını sigortalı hale getiriyoruz, 578 liralık sigorta ödemesini İçişleri Bakanlığı yapacak" dedi.  
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün 81 vilayetten gelen 2 bin muhtarla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün 81 vilayetten gelen 2 bin muhtarla bir araya geldi.


Erdoğan muhtarlara büyük bir müjde verdi. Muhtarların 613 liralık SGK primleri artık devlet tarafından karşılacak. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

 

SGK PRİMLERİNİ DEVLET KARŞILAYACAK
Şu anda muhtarlarımız bin 406 lira maaş alıyor ama 'Bu yetmez' dedik. 'Bir de bunların Sosyal Güvenlik Kurumu primleri var, onların da karşılanması lazım.' dedik. İlgili kurumlarımız hazırlıklarını tamamladılar, yayımlanacak ilk kanun hükmünde kararname ile bu meseleyi çözüyoruz. Artık muhtarlarımızın 613 lira tutan Sosyal Güvenlik Kurumu primleri devlet tarafından karşılanacak."

 

KÖY KORUCULARINA SİGORTA
Erdoğan bir müjdeyi de güvenlik korucularına verdi. Güvenlik korucuları sigortalı hale gelecek.


Korucuların da sigortalı olacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm güvenlik korucularını sigortalı hale getiriyoruz, 578 liralık sigorta ödemesini İçişleri Bakanlığı yapacak" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.