Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ergin, babasının da gününü kutladı

NEVŞEHİR 19.10.2019 - 15:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ergin, babasının da gününü kutladı

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergin, Muhtarlar günü dolayısıyla dernek başkanlığına yaptığı ziyarette Muhtar Babasının da gününü kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergin, Muhtarlar günü dolayısıyla dernek başkanlığına yaptığı ziyarette Muhtar Babasının da gününü kutladı.   Başkan Ergin, Oda başkan vekili Ali Çelikdur ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette önce Nevşehir Merkez Camii Cedit Mahallesi Muhtarı Orhan Ergin’in ellerinden öperek gününü kutladı.   Ardından Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ve dernek yönetim kurulu üyelerinin gününü kutlayan Nevşehir Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ergin, çeşitli konularda istişareler de bulundu.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergin, Muhtarlar günü dolayısıyla dernek başkanlığına yaptığı ziyarette Muhtar Babasının da gününü kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergin, Muhtarlar günü dolayısıyla dernek başkanlığına yaptığı ziyarette Muhtar Babasının da gününü kutladı.

 

Başkan Ergin, Oda başkan vekili Ali Çelikdur ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette önce Nevşehir Merkez Camii Cedit Mahallesi Muhtarı Orhan Ergin’in ellerinden öperek gününü kutladı.

 

Ardından Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ve dernek yönetim kurulu üyelerinin gününü kutlayan Nevşehir Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ergin, çeşitli konularda istişareler de bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.