Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ersan Er, Kardelen Koleji Öğrencileriyle Buluştu

KÜLTÜR-SANAT 10.01.2018 - 10:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ersan Er, Kardelen Koleji Öğrencileriyle Buluştu

‘Tanrım’ şarkısıyla son yıllara damgasını vuran ünlü sanatçı Ersan Er, Nevşehir’de öğrenciler ile buluştu.
  ‘Tanrım’ şarkısıyla son yıllarda gündeme gelen ve şimdiler de ise ‘Yaşamam Artık’ şarkısıyla büyük beğeni toplayan sanatçı Ersan Er, Nevşehir Kardelen Koleji öğrencileriyle buluştu. Kardelen Koleji konferans salonunda öğrencilerle buluşan sanatçı Ersan Er, ‘Tanrım’ ve ‘Yaşamam Artık’ şarkılarını öğrenciler ile birlikte söyledi. Yaklaşık 45 dakika boyunca sahnede kalan sanatçı Ersan Er öğrenciler tarafından da büyük alkış aldı.   Kardelen Koleji’ne vermiş olduğu mini konser sonrasında açıklamada bulunan Ersan Er, Tanrım şarkısının youtube’de 90 milyon izlenme sayısına ulaştığını kaydederken, Yaşamam Artık şarkısının ise 45 günde yaklaşık 8 milyon izlenmeye ulaştığını kaydetti.  Sanatçı Ersan Er, “Yeni klipim Tanrım’dan sonra biliyorsunuz 4,5 tane single parçam oldu. En son klipimizi Yaşamam Artık şarkısına çektik. Bu klipimiz güzel tepkiler aldı. Herhalde bir Tanrım olacak o da. 45 günde 8 milyon izlenmeyi geçti.  Biliyorsunuz her zaman gençlerimiz ile beraberiz. Her zaman sevenlerimizle birlikteyiz ve elimizden geldiğince onlarda birlikte zaman geçirmeye çalışıyoruz. Dün bir okulumuzdaydık. Burada hem öğrencilerle hem de engelli kardeşlerimiz ile birlikte zaman geçirme fırsatımız oldu.  Bugünde yine Kardelen Koleji’nde kardeşlerimiz ile beraber kucaklaştık.  Gençlerimiz nerede biz oradayız. Benim en büyük hedefim kendi şarkılarımla yarışmak, kendi şarkılarımı geçmek. Rakip olarak kimseyle yarışmıyorum benim yarışım kendi şarkılarımla” diye konuştu.   Sanatçı Ersan Er’e konser sonrası ise Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mehtap Kulaç tarafından günün anısına bir plaket takdim edildi. 
‘Tanrım’ şarkısıyla son yıllara damgasını vuran ünlü sanatçı Ersan Er, Nevşehir’de öğrenciler ile buluştu.

 

‘Tanrım’ şarkısıyla son yıllarda gündeme gelen ve şimdiler de ise ‘Yaşamam Artık’ şarkısıyla büyük beğeni toplayan sanatçı Ersan Er, Nevşehir Kardelen Koleji öğrencileriyle buluştu. Kardelen Koleji konferans salonunda öğrencilerle buluşan sanatçı Ersan Er, ‘Tanrım’ ve ‘Yaşamam Artık’ şarkılarını öğrenciler ile birlikte söyledi. Yaklaşık 45 dakika boyunca sahnede kalan sanatçı Ersan Er öğrenciler tarafından da büyük alkış aldı.

 

Kardelen Koleji’ne vermiş olduğu mini konser sonrasında açıklamada bulunan Ersan Er, Tanrım şarkısının youtube’de 90 milyon izlenme sayısına ulaştığını kaydederken, Yaşamam Artık şarkısının ise 45 günde yaklaşık 8 milyon izlenmeye ulaştığını kaydetti.  Sanatçı Ersan Er, “Yeni klipim Tanrım’dan sonra biliyorsunuz 4,5 tane single parçam oldu. En son klipimizi Yaşamam Artık şarkısına çektik. Bu klipimiz güzel tepkiler aldı. Herhalde bir Tanrım olacak o da. 45 günde 8 milyon izlenmeyi geçti.  Biliyorsunuz her zaman gençlerimiz ile beraberiz. Her zaman sevenlerimizle birlikteyiz ve elimizden geldiğince onlarda birlikte zaman geçirmeye çalışıyoruz. Dün bir okulumuzdaydık. Burada hem öğrencilerle hem de engelli kardeşlerimiz ile birlikte zaman geçirme fırsatımız oldu.  Bugünde yine Kardelen Koleji’nde kardeşlerimiz ile beraber kucaklaştık.  Gençlerimiz nerede biz oradayız. Benim en büyük hedefim kendi şarkılarımla yarışmak, kendi şarkılarımı geçmek. Rakip olarak kimseyle yarışmıyorum benim yarışım kendi şarkılarımla” diye konuştu.

 

Sanatçı Ersan Er’e konser sonrası ise Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mehtap Kulaç tarafından günün anısına bir plaket takdim edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.