Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ertaş, ʹʹAR-GE Çalışmalarımız Aralıksız Sürüyorʹʹ

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2014 - 21:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ertaş, ʹʹAR-GE Çalışmalarımız Aralıksız Sürüyorʹʹ

NEVŞEHİR(MHA) Ponza ve bims sektöründe ilimizin önde gelen kuruluşlarından Ertaş grubun araştırma geliştirme projelerine verdiği önem giderek büyüyor. Sektörü yeni ürünler kazandırabilmek ve yeni yatırımlar yapabilmek için Araştırma Geliştirme projelerine büyük önem verdiklerini belirten İş Adamı Musa Ertaş, yapılan araştırma geliştirme çalışmaları sonucunda Klima Blokların patentini aldıklarını söyledi. Yıkanmış saf ponza ile yapılmış bims bloklarının daha kaliteli hale getirildiğini kaydeden İş Adamı Musa Ertaş, “İlimizde bims ve ponza sektörünün gelişmesi için büyük çabalar sarf ediyoruz. Bu çabamızın başında ise Araştırma Geliştirme çalışmalarımız var. Yıllardır sürdürdüğümüz çalışmalarımız sonucunda yıkanmış saf ponza dan elde edilmiş olan bims’in özellikle ısı yalıtımında ne denli yarar sağladığını görüyoruz. Bu tür ürünlerle birlikte özellikle konutlardaki ısı kaybının önüne de geçmiş olacağız” dedi. 
NEVŞEHİR(MHA) Ponza ve bims sektöründe ilimizin önde gelen kuruluşlarından Ertaş grubun araştırma geliştirme projelerine verdiği önem giderek büyüyor.
Sektörü yeni ürünler kazandırabilmek ve yeni yatırımlar yapabilmek için Araştırma Geliştirme projelerine büyük önem verdiklerini belirten İş Adamı Musa Ertaş, yapılan araştırma geliştirme çalışmaları sonucunda Klima Blokların patentini aldıklarını söyledi.
Yıkanmış saf ponza ile yapılmış bims bloklarının daha kaliteli hale getirildiğini kaydeden İş Adamı Musa Ertaş, “İlimizde bims ve ponza sektörünün gelişmesi için büyük çabalar sarf ediyoruz. Bu çabamızın başında ise Araştırma Geliştirme çalışmalarımız var. Yıllardır sürdürdüğümüz çalışmalarımız sonucunda yıkanmış saf ponza dan elde edilmiş olan bims’in özellikle ısı yalıtımında ne denli yarar sağladığını görüyoruz. Bu tür ürünlerle birlikte özellikle konutlardaki ısı kaybının önüne de geçmiş olacağız” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.