Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ertaş Grup CEO'su Musa Ertaş'tan Ramazan Bayramı Mesajı

NEVŞEHİR 02.07.2016 - 23:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ertaş Grup CEO'su Musa Ertaş'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş, ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı
Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş, ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı       Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş  yayınladığı mesajında,  Hoşgörü, sevgi, dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberliğe vesile olan Ramazan ayını geride bırakıp bir kez daha bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin üzerine çöken kara bulutları, canlara kıyan terör belasını birbirimizi severek, kucaklaşıp bütünleşerek aşabiliriz.     Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için şehit düşen askerlerimizi, polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Şehit anne ve babalarının, şehit eşlerinin, şehit çocuklarının ve halkımızın acıları değil, sevgiyi paylaşması dileklerimle Nevşehirli aziz hemşerilerimin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyorum.”
Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş, ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı

Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş, ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı

 

 

 

Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş  yayınladığı mesajında,  Hoşgörü, sevgi, dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberliğe vesile olan Ramazan ayını geride bırakıp bir kez daha bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin üzerine çöken kara bulutları, canlara kıyan terör belasını birbirimizi severek, kucaklaşıp bütünleşerek aşabiliriz.

 

 

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için şehit düşen askerlerimizi, polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Şehit anne ve babalarının, şehit eşlerinin, şehit çocuklarının ve halkımızın acıları değil, sevgiyi paylaşması dileklerimle Nevşehirli aziz hemşerilerimin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.