MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ertaş, 'Seçimden Biz Galip Çıkacağız'

SİYASET 23.06.2018 - 14:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ertaş, 'Seçimden Biz Galip Çıkacağız'

İyi Parti Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Aday Musa Ertaş ne için yola çıktıklarını bildiklerini belirterek, sahaya indikleri günden beri oylarının arttığını söyleyerek “ Adaylarımızı ve teşkilatlarımızı, gönüllerimizi gördükçe korkudan sıyrılıp kenara geçiyorlar.
  İyi Parti Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Aday Musa Ertaş ne için yola çıktıklarını bildiklerini belirterek, sahaya indikleri günden beri oylarının arttığını söyleyerek “ Adaylarımızı ve teşkilatlarımızı, gönüllerimizi gördükçe korkudan sıyrılıp kenara geçiyorlar. Ama bütün bu çalışmaların taçlanacağı yer Allah izni ile seçim sonuçları olacaktır. AK Parti devletin bütün imkânları kullanmasına kamu çalışmalarını zorlamasına rağmen seçimden biz galip çıkacağız." Dedi    Musa Ertaş, “ Halk tarafından sevinçle karşılanıyoruz” Gittiğimiz her yerde halktan ciddi bir karşılama ve hoş görü görüyoruz dedi.  İyi parti 1. Sıra Milletvekili Adayı  Ertaş Bugün de esnaf ziyaretlerine devam ettiğini  kaydeden Ertaş  "esnafının dertlerini dinleyerek ve halkın vekillerden beklentilerini not ederek vatandaşla istişare ediyoruz  dükkanlarını  ayakta tutmak konusunda büyük zorluk yaşadıklarını, bozulan ekonomik dengelerin ve çöken ülke ekonomisini ilk darbeyi esnafa vurduğunu, bir çok esnafın kepenk kapatmamak için direnecek güçlerinin artık kalmadığını’’ ifade ediyorlar  ve bizden  bu gidişe artık birileri dur desin, biz artık İYİ günler görmek istiyoruz, çoğumuz akşam giderken evimize ekmek götüremeyecek duruma geldik,  bu durum bizlerin ticaret hayatını bozduğu gibi aile huzurumuzu da bozuyor, ailelerimizin beklentilerini karşılayamadığımız ve yükselen döviz kurlarından dolayı borçlarımızın altından kalkamadığımız için artık isyan edecek duruma geldik’’ şeklinde serzenişte buluyorlar dedi.   Ertaş  "gittiğimiz her yerde aynı şikayetler ile karşılaşıyoruz AK Parti hükümetinin senelerdir tüm uyarılarımıza karşı yaptığı yanlışlar ülkeyi bitme noktasına getirmiş durumda. Bunu biz değil vatandaşın kendisi söylüyor.  Halk artık alternatifi olmayan bir çaresizlik içerisinde değil. İYİ Partinin kurulması ile birlikte vatandaşın gözünde yeni bir umut ışığı belirdi. Onların göstermiş olduğu teveccüh bizi daha çok çalışma, daha çok hizmet etmek konusunda kamçılıyor. Allah’ın izni ile hepimiz 24 Haziran’dan itibaren gözümüzü farklı bir Türkiye’ye açacağız. Halk bu seçimlerde İYİ partiye oy vererek bu gidişe dur diyecek. El birliği ile ülkemizi yeniden toparlayacağız. Nevşehir’in alışık olduğu seçimden seçime görülen milletvekili imajını yerle bir edeceğiz’’ dedi.   Ertaş aday adaylığı ve aday olduğu günden bu güne kadar kendisini bir an bile yalnız bırakmayan ve kendine güvenen tüm partili partisiz çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
İyi Parti Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Aday Musa Ertaş ne için yola çıktıklarını bildiklerini belirterek, sahaya indikleri günden beri oylarının arttığını söyleyerek “ Adaylarımızı ve teşkilatlarımızı, gönüllerimizi gördükçe korkudan sıyrılıp kenara geçiyorlar.

 

İyi Parti Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Aday Musa Ertaş ne için yola çıktıklarını bildiklerini belirterek, sahaya indikleri günden beri oylarının arttığını söyleyerek “ Adaylarımızı ve teşkilatlarımızı, gönüllerimizi gördükçe korkudan sıyrılıp kenara geçiyorlar. Ama bütün bu çalışmaların taçlanacağı yer Allah izni ile seçim sonuçları olacaktır. AK Parti devletin bütün imkânları kullanmasına kamu çalışmalarını zorlamasına rağmen seçimden biz galip çıkacağız." Dedi

 

 Musa Ertaş, “ Halk tarafından sevinçle karşılanıyoruz”

Gittiğimiz her yerde halktan ciddi bir karşılama ve hoş görü görüyoruz dedi.  İyi parti 1. Sıra Milletvekili Adayı  Ertaş Bugün de esnaf ziyaretlerine devam ettiğini  kaydeden Ertaş  "esnafının dertlerini dinleyerek ve halkın vekillerden beklentilerini not ederek vatandaşla istişare ediyoruz  dükkanlarını  ayakta tutmak konusunda büyük zorluk yaşadıklarını, bozulan ekonomik dengelerin ve çöken ülke ekonomisini ilk darbeyi esnafa vurduğunu, bir çok esnafın kepenk kapatmamak için direnecek güçlerinin artık kalmadığını’’ ifade ediyorlar  ve bizden  bu gidişe artık birileri dur desin, biz artık İYİ günler görmek istiyoruz, çoğumuz akşam giderken evimize ekmek götüremeyecek duruma geldik,  bu durum bizlerin ticaret hayatını bozduğu gibi aile huzurumuzu da bozuyor, ailelerimizin beklentilerini karşılayamadığımız ve yükselen döviz kurlarından dolayı borçlarımızın altından kalkamadığımız için artık isyan edecek duruma geldik’’ şeklinde serzenişte buluyorlar dedi.

 

Ertaş  "gittiğimiz her yerde aynı şikayetler ile karşılaşıyoruz AK Parti hükümetinin senelerdir tüm uyarılarımıza karşı yaptığı yanlışlar ülkeyi bitme noktasına getirmiş durumda. Bunu biz değil vatandaşın kendisi söylüyor.  Halk artık alternatifi olmayan bir çaresizlik içerisinde değil. İYİ Partinin kurulması ile birlikte vatandaşın gözünde yeni bir umut ışığı belirdi. Onların göstermiş olduğu teveccüh bizi daha çok çalışma, daha çok hizmet etmek konusunda kamçılıyor. Allah’ın izni ile hepimiz 24 Haziran’dan itibaren gözümüzü farklı bir Türkiye’ye açacağız. Halk bu seçimlerde İYİ partiye oy vererek bu gidişe dur diyecek. El birliği ile ülkemizi yeniden toparlayacağız. Nevşehir’in alışık olduğu seçimden seçime görülen milletvekili imajını yerle bir edeceğiz’’ dedi.

 

Ertaş aday adaylığı ve aday olduğu günden bu güne kadar kendisini bir an bile yalnız bırakmayan ve kendine güvenen tüm partili partisiz çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.