MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eski adliye önü SOS veriyor

NEVŞEHİR 05.10.2019 - 13:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Eski adliye önü SOS veriyor

Nevşehir adliyesinin yeni binasına taşınmasının ardından bakımsız kalan eski binanın önü bakımsızlıktan SOS veriyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir adliyesinin yeni binasına taşınmasının ardından bakımsız kalan eski binanın önü bakımsızlıktan SOS veriyor. Denetimli serbestlik müdürlüğü, Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü ve göç idaresi il müdürlüklerinin bulundukları binanın önündeki taşlar kırılmış ve bahçede uzun süredir bakımsız kalmış durumda.
Nevşehir adliyesinin yeni binasına taşınmasının ardından bakımsız kalan eski binanın önü bakımsızlıktan SOS veriyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir adliyesinin yeni binasına taşınmasının ardından bakımsız kalan eski binanın önü bakımsızlıktan SOS veriyor.


Denetimli serbestlik müdürlüğü, Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü ve göç idaresi il müdürlüklerinin bulundukları binanın önündeki taşlar kırılmış ve bahçede uzun süredir bakımsız kalmış durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.