Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eski Beşiktaş Yöneticisi, Nevşehir 1969 Spor Yönetiminde

SPOR 23.02.2017 - 12:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Eski Beşiktaş Yöneticisi, Nevşehir 1969 Spor Yönetiminde

Nevşehir'de uzun soluklu bir projeyle çalışmalarına devam eden Nevşehir 1969 Spor Kulübü kaliteli bir yönetim kurulu oluşturmaya devam ediyor.
  Nevşehir'de uzun soluklu bir projeyle çalışmalarına devam eden Nevşehir 1969 Spor Kulübü kaliteli bir yönetim kurulu oluşturmaya devam ediyor.   Nevşehir’de 1971 yılında Kalespor olarak kurulan kulüp 2016 yılında isim değişikliği yaparak Nevşehir 1969 Gençlik ve spor kulübü olarak 2016-2016 futbol sezonunda 2.amatör lige devam edecek. Kulüp Başkanı Bayram Ekici, yıllardır profesyonel lig hayali yaşayan şehrimize uzun soluklu bir alt yapı çalışması başlatıp futbol okuluyla şekillendiren kulüp ünlü isimleri bünyesine katarak büyük bir güç sergilemeye devam ediyor dedi.  Kulüp başkanı Ekici yaptığı açıklamada, “ Geçtiğimiz ay içerisinde eski Meclis Başkanı Cemil Çiçek’in yeğeni Mustafa Çiçek’i yönetim kadromuza dahil ettik. Bugün de Beşiktaşlı eski yönetici, Beşiktaş genel kurul üyesi, iş adamı ve futbol okulu faaliyetleri bulunan Seyit Ateş’i de yönetim kadromuza dahil etmekten büyük onur ve gurur duyuyoruz. Seyit Ateş abimizin bize ve kulübümüze büyük destekleri olacağından eminiz. Gücümüzü bir kat daha artırmamıza yardımcı oldu kendisine tekrardan teşekkür ediyoruz dedi.   Açıklamasının devamında kulübün hedefleri hakkında bilgi veren kulüp başkanı Bayram Ekici şöyle devam etti. Bizler uzun soluklu bir projeyle Nevşehir’de sporun alt yapısını oluşturmak üzere uzun soluklu bir projeye imza attık. Amacımız bizim çocuklarımızı spor konusunda en üst seviyede eğitmek, yetiştirmek ve hak ettiği değeri katmaktır. Zamanla Nevşehirspor’umuzda kendi çocuklarımızla oynayarak üstün başarılar elde etmek istiyoruz. Bu sayede evlatlarımızı sağlıklı ve ahlaklı bir birey olarak yetiştirerek sigara, alkol ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan da uzak tutmanın mutluluğunu yaşayacağız. En kısa zamanda halkımız tarafından benimsenerek bizlerin yanında ve destek olmalarını da bekliyoruz dedi. 
Nevşehir'de uzun soluklu bir projeyle çalışmalarına devam eden Nevşehir 1969 Spor Kulübü kaliteli bir yönetim kurulu oluşturmaya devam ediyor.

 

Nevşehir'de uzun soluklu bir projeyle çalışmalarına devam eden Nevşehir 1969 Spor Kulübü kaliteli bir yönetim kurulu oluşturmaya devam ediyor.

 

Nevşehir’de 1971 yılında Kalespor olarak kurulan kulüp 2016 yılında isim değişikliği yaparak Nevşehir 1969 Gençlik ve spor kulübü olarak 2016-2016 futbol sezonunda 2.amatör lige devam edecek. Kulüp Başkanı Bayram Ekici, yıllardır profesyonel lig hayali yaşayan şehrimize uzun soluklu bir alt yapı çalışması başlatıp futbol okuluyla şekillendiren kulüp ünlü isimleri bünyesine katarak büyük bir güç sergilemeye devam ediyor dedi.  Kulüp başkanı Ekici yaptığı açıklamada, “ Geçtiğimiz ay içerisinde eski Meclis Başkanı Cemil Çiçek’in yeğeni Mustafa Çiçek’i yönetim kadromuza dahil ettik. Bugün de Beşiktaşlı eski yönetici, Beşiktaş genel kurul üyesi, iş adamı ve futbol okulu faaliyetleri bulunan Seyit Ateş’i de yönetim kadromuza dahil etmekten büyük onur ve gurur duyuyoruz. Seyit Ateş abimizin bize ve kulübümüze büyük destekleri olacağından eminiz. Gücümüzü bir kat daha artırmamıza yardımcı oldu kendisine tekrardan teşekkür ediyoruz dedi.

 

Açıklamasının devamında kulübün hedefleri hakkında bilgi veren kulüp başkanı Bayram Ekici şöyle devam etti. Bizler uzun soluklu bir projeyle Nevşehir’de sporun alt yapısını oluşturmak üzere uzun soluklu bir projeye imza attık. Amacımız bizim çocuklarımızı spor konusunda en üst seviyede eğitmek, yetiştirmek ve hak ettiği değeri katmaktır. Zamanla Nevşehirspor’umuzda kendi çocuklarımızla oynayarak üstün başarılar elde etmek istiyoruz. Bu sayede evlatlarımızı sağlıklı ve ahlaklı bir birey olarak yetiştirerek sigara, alkol ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan da uzak tutmanın mutluluğunu yaşayacağız. En kısa zamanda halkımız tarafından benimsenerek bizlerin yanında ve destek olmalarını da bekliyoruz dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.