Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eski Ocak Başkanları Yollarını Ayırıyor

GÜNCEL 18.04.2017 - 13:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Eski Ocak Başkanları Yollarını Ayırıyor

MHP’nin önemli isimlerinden Ülkü Ocakları Eski Başkanı ve İzmir eski İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu partisinden istifa etti.
MHP’nin önemli isimlerinden Ülkü Ocakları Eski Başkanı ve İzmir eski İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu partisinden istifa etti.   Meral Akşener'e yakınlığıyla bilinen Dervişoğlu’nun istifası gözleri eski Ülkü Ocakları başkanlarına çevirdi. Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve eski MYK üyesi Servet Acı'nın da istifa kararı aldığı öğrenildi.   YAKIN ÇEVRESİNE AÇIKLADI Edinilen bilgilere göre, referandum sonuçları MHP'de ayrılık rüzgarları estirmeye başladı. İstanbul Milletvekili Atilla Kaya ile birlikte eski Ülkü Ocakları başkanları ile birlikte referandumda hayır cephesinde yer alan eski Ülkü Ocakları Başkanı ve eski MHP MYK üyesi Servet Avcı'nın durum değerlendirmesi yaptığı ve istifa kararı aldığı ifade edildi. Kulislerde Servet Avcı'nın da istifasının eli kulağında olduğu konuşulurken gözler eski Ülkü Ocakları  başkanlarına çevrildi.   DİĞERLERİNİN TAVRI MERAK KONUSU Öte yandan Dervişoğlu'nun istifası ve Avcı'nın da aynı yönde hareket edeceği iddiları konruşulurken, eski Ocak başkanları Suat Başaran, Müsavat Dervişoğlu,Ulvi Batu, Azmi Karamahmutoğlu, Hakan Ünser, İrfan Özcan, Alişan Satılmış ve Harun Öztürk'ün merak konusu oldu.  
MHP’nin önemli isimlerinden Ülkü Ocakları Eski Başkanı ve İzmir eski İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu partisinden istifa etti.

MHP’nin önemli isimlerinden Ülkü Ocakları Eski Başkanı ve İzmir eski İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu partisinden istifa etti.

 

Meral Akşener'e yakınlığıyla bilinen Dervişoğlu’nun istifası gözleri eski Ülkü Ocakları başkanlarına çevirdi. Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve eski MYK üyesi Servet Acı'nın da istifa kararı aldığı öğrenildi.

 

YAKIN ÇEVRESİNE AÇIKLADI

Edinilen bilgilere göre, referandum sonuçları MHP'de ayrılık rüzgarları estirmeye başladı. İstanbul Milletvekili Atilla Kaya ile birlikte eski Ülkü Ocakları başkanları ile birlikte referandumda hayır cephesinde yer alan eski Ülkü Ocakları Başkanı ve eski MHP MYK üyesi Servet Avcı'nın durum değerlendirmesi yaptığı ve istifa kararı aldığı ifade edildi.

Kulislerde Servet Avcı'nın da istifasının eli kulağında olduğu konuşulurken gözler eski Ülkü Ocakları  başkanlarına çevrildi.

 

DİĞERLERİNİN TAVRI MERAK KONUSU

Öte yandan Dervişoğlu'nun istifası ve Avcı'nın da aynı yönde hareket edeceği iddiları konruşulurken, eski Ocak başkanları Suat Başaran, Müsavat Dervişoğlu,Ulvi Batu, Azmi Karamahmutoğlu, Hakan Ünser, İrfan Özcan, Alişan Satılmış ve Harun Öztürk'ün merak konusu oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.