Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eski Pazar ücretsiz otopark oldu

NEVŞEHİR 04.10.2019 - 14:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Eski Pazar ücretsiz otopark oldu

Nevşehir’deki otopark sorunu haliyle araç sürücülerini de bir arayış içerisine itiyor. .
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’deki otopark sorunu haliyle araç sürücülerini de bir arayış içerisine itiyor. İl merkezinde özellikle merkeze yakın olması itibariyle Herikli, Karasoku gibi eski yerleşim alanlarında yıkılan, kullanılmayan binaların bulunduğu alanlar yeni park alanları olmayı sürdürüyor. Bir zamanlar il merkezinin en gözde mekanlarından biri olan eski zahire pazarı da son dönemlerde otopark için ücret vermemek isteyen araç sürücülerin gözde park alanları haline geldi. Bazı ilçe ve belde otobüslerinin park ettiği eski Pazar alanı anlaşılan o ki önümüzdeki günlerde otopark sahası olarak kullanılmaya devam edilecek.
Nevşehir’deki otopark sorunu haliyle araç sürücülerini de bir arayış içerisine itiyor. .

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’deki otopark sorunu haliyle araç sürücülerini de bir arayış içerisine itiyor.


İl merkezinde özellikle merkeze yakın olması itibariyle Herikli, Karasoku gibi eski yerleşim alanlarında yıkılan, kullanılmayan binaların bulunduğu alanlar yeni park alanları olmayı sürdürüyor.


Bir zamanlar il merkezinin en gözde mekanlarından biri olan eski zahire pazarı da son dönemlerde otopark için ücret vermemek isteyen araç sürücülerin gözde park alanları haline geldi. Bazı ilçe ve belde otobüslerinin park ettiği eski Pazar alanı anlaşılan o ki önümüzdeki günlerde otopark sahası olarak kullanılmaya devam edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.