Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Esnaf Kefalet’te Seçim Heyecanı

İLÇELER 09.02.2017 - 15:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Esnaf Kefalet’te Seçim Heyecanı

Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 05 Mart 2017 günü yapılacak kongresinde kimler aday olacak ?
Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 05 Mart 2017 günü yapılacak kongresinde kimler aday olacak ?     Gülşehir ilçesinde Esnaf Kefalet seçimde kimlerin aday olacağı merakla beklenirken seçimin çok çetin geçeceği öğrenildi.   Kulislerde Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine adaylıkları konuşulan kişilerin aday olup olmayacağını çok yakın zamanda açıklamaları bekleniyor. Hali hazırda Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığını yürüten Faruk Gürlek’in yeniden aday olduğu öğrenilirken bu konuda net açıklamanın ne zaman yapılacağı merak ediliyor.   Alınan bilgilere göre kongreye katılacakların kimliği ve ortak numarasını yanında bulundurmaları, katılamayacakların ise başka bir ortağa noterden vekalet vermeleri gerektiği öğrenildi.   05 Mart 2017 Pazar günü kongre için Belinay Düğün Salonunda seçimin yapılacağı öğrenildi.Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kongresinin çok çekişmeli geçmesi bekleniyor. 
Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 05 Mart 2017 günü yapılacak kongresinde kimler aday olacak ?

Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 05 Mart 2017 günü yapılacak kongresinde kimler aday olacak ?  

 

Gülşehir ilçesinde Esnaf Kefalet seçimde kimlerin aday olacağı merakla beklenirken seçimin çok çetin geçeceği öğrenildi.

 

Kulislerde Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine adaylıkları konuşulan kişilerin aday olup olmayacağını çok yakın zamanda açıklamaları bekleniyor. Hali hazırda Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığını yürüten Faruk Gürlek’in yeniden aday olduğu öğrenilirken bu konuda net açıklamanın ne zaman yapılacağı merak ediliyor.

 

Alınan bilgilere göre kongreye katılacakların kimliği ve ortak numarasını yanında bulundurmaları, katılamayacakların ise başka bir ortağa noterden vekalet vermeleri gerektiği öğrenildi.

 

05 Mart 2017 Pazar günü kongre için Belinay Düğün Salonunda seçimin yapılacağı öğrenildi.Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kongresinin çok çekişmeli geçmesi bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.