Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Esnaf Odaları Birliği Seçimi Gergin Başladı

GÜNCEL 05.05.2018 - 14:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Esnaf Odaları Birliği Seçimi Gergin Başladı

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlık seçimi gergin anlar yaşanmasıyla başladı.
  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlık seçiminde mevcut başkan İsmail Ördü ile Madeni İşler Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nın adaylıklarıyla başladı. Kongrede başkan adayı Mehmet Pınarbaşı üyelerin vicdanlarını muhasebe ederek oy kullanmalarını isterken başkan İsmail Ördü ise yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlatırken Pınarbaşı ve ekibinin itirazları sonrasında genel kurulda gergin anlar yaşanmasına neden oldu.   Divan Başkanı Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan’ın araya girerek iki başkan adayını birlik ve beraberlik pozu vermesiyle gerginlik sona ererken oy verme işlemi de başladı. Genel kurulda oy verme işlemi saat 17.00’de sona erecekken daha sonra ise oy sayma işlemi başlayacak.   Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı kongresine İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Musa Ertaş’ta takip edenler arasındaydı.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlık seçimi gergin anlar yaşanmasıyla başladı.

 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlık seçiminde mevcut başkan İsmail Ördü ile Madeni İşler Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nın adaylıklarıyla başladı. Kongrede başkan adayı Mehmet Pınarbaşı üyelerin vicdanlarını muhasebe ederek oy kullanmalarını isterken başkan İsmail Ördü ise yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlatırken Pınarbaşı ve ekibinin itirazları sonrasında genel kurulda gergin anlar yaşanmasına neden oldu.

 

Divan Başkanı Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan’ın araya girerek iki başkan adayını birlik ve beraberlik pozu vermesiyle gerginlik sona ererken oy verme işlemi de başladı. Genel kurulda oy verme işlemi saat 17.00’de sona erecekken daha sonra ise oy sayma işlemi başlayacak.

 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı kongresine İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Musa Ertaş’ta takip edenler arasındaydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.