Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Evinize yeni çanak aksesuarlar

KÜLTÜR-SANAT 22.07.2019 - 13:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Evinize yeni çanak aksesuarlar

Kapadokya başkenti Nevşehir’in Avanos ilçesinde çanak çömlek ustalarının hayal gücü yeni ürünleri ortaya çıkarmayı sürdürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya başkenti Nevşehir’in Avanos ilçesinde çanak çömlek ustalarının hayal gücü yeni ürünleri ortaya çıkarmayı sürdürüyor.  Son dönemlerde mutfakta kullanılan araç gereçlerin çanaktan olanına gösterilen rağbetin yanında aksesuar ürünleri de ilgi görüyor. Onlardan biri de özellikle küçük çocukların ve ev aksesuarlarına düşkün ev hanımlarının ilgi gösterdikleri çanak hayalet mumluklar.  15 -30 TL arasında müşteriye satılan çanak hayalet mumlukların çeşitli süslemelerle birlikte daha güzel bir görünüm aldığı gözlenirken, yakın dönemde bu mumluklara rağbetin daha da artacağı ifade ediliyor.
Kapadokya başkenti Nevşehir’in Avanos ilçesinde çanak çömlek ustalarının hayal gücü yeni ürünleri ortaya çıkarmayı sürdürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya başkenti Nevşehir’in Avanos ilçesinde çanak çömlek ustalarının hayal gücü yeni ürünleri ortaya çıkarmayı sürdürüyor. 


Son dönemlerde mutfakta kullanılan araç gereçlerin çanaktan olanına gösterilen rağbetin yanında aksesuar ürünleri de ilgi görüyor. Onlardan biri de özellikle küçük çocukların ve ev aksesuarlarına düşkün ev hanımlarının ilgi gösterdikleri çanak hayalet mumluklar. 


15 -30 TL arasında müşteriye satılan çanak hayalet mumlukların çeşitli süslemelerle birlikte daha güzel bir görünüm aldığı gözlenirken, yakın dönemde bu mumluklara rağbetin daha da artacağı ifade ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.