Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Evlendikten 2 Yıl Sonra Kapadokya Hayalleri Gerçek Oldu

GÜNCEL 28.08.2017 - 13:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Evlendikten 2 Yıl Sonra Kapadokya Hayalleri Gerçek Oldu

Ankara’da yaşayan Zeynep ve Ünsal Söylemez çifti, evlendikten iki yıl sonra yeniden gelinlik ve damatlık giyerek, hayalleri olan gelin damat fotoğrafını Kapadokya'da çektirdi.
  Ankara’da yaşayan Zeynep ve Ünsal Söylemez çifti iki yıl önce dünya evine girdi. Genç çiftin iki yıl önce hayalleri olan Kapadokya’da dış mekan fotoğrafı çektirmek ise içlerinde bir uhde olarak kaldı. Aradan geçen iki yılın ardından ise genç çift Kapadokya’ya gelerek Avanos ilçesinde dış mekan fotoğrafları çeken fotoğrafçı Adem Yıldırım’a ulaştı. Daha sonra ise genç çift iki yıl önce dünya evine girmeden kurmuş oldukları hayali Kapadokya’da gerçekleştirirken, genç çift yeniden gelin ve damatlık giymenin heyecanını yaşadı. Kapadokya’nın otantik ortamlarında gelin damat fotoğrafı çektiren Zeynep ve Ünsal Söylemez çiftinin hayallerine kavuşmalarının mutluluğu ise adeta gözlerinden okunuyordu.   İkinci baharını yaşadığını söyleyen 27 yaşındaki Zeynep Söylemez yaptığı açıklamada, “ Düğünümüzü Ankara’da yaptırmıştık. Hayalimiz Kapadokya’da fotoğraf çektirmekti. Hayalimiz ancak bugüne nasip oldu. Hayalimizi bugün gerçekleştirdik. Kapadokya’dan Adem beye ulaştık. Kendisine çok teşekkür ederiz. Bize çok yardımcı oldu ve birbirinden güzel fotoğraflarımızı çekti. Dış çekim yaptırmak isteyenler Kapadokya’da mutlaka fotoğraf çektirmeliler. Adeta ikinci baharımızı yaşıyoruz. İki yıl aradan sonra yeniden gelinlik giyinmek çok güzel. İyi ki de sona bırakmışız” dedi.   Ünsal Söylemez de evlendikten iki yıl sonra yeniden gelinlik ve damatlık giymenin çok güzel bir duygu olduğu söylerken, “Çok mutluyuz. İki yıl aradan sonra tekrar gelinlik ve damatlık giyinmek bizlere nasip oldu. İki sen bekledik ama Kapadokya’da fotoğraf çektirmeye değdi. Çünkü burası manzarası, ortamı her şeyi çok güzel. Dünyanın yedi harikasından biri olduğu için biz Kapadokya’da fotoğraf çektirmek istedik. Zaten hayalimizde bizde hayalimizi gerçekleştirdik” diye konuştu.   Fotoğrafçı Adem Yıldırım ise “ Şimdi Kapadokya çok büyülü bir yer. Dünyanın her tarafından insanlar fotoğraf çektirmeye Kapadokya’ya geliyor. Büyülü bir bölge olduğu için çiftlerimiz iki yıl önce evlenmişler. Kapadokya’da hayalleri olan bir çiftimiz. Beni buldular. Bölgenin farklı yerlerinde birbirinden güzel fotoğraflar çektik. İlk defa aradan yıllar sonra dış mekan fotoğrafı çektirmeye gelen bir çiftimiz ile karşılaştım. Ama şu an telefonlar ile bizlere ulaşan çiftlerimiz da bulunuyor. Devamının gelmesini bekliyoruz. Kapadokya’da dış mekan fotoğrafı çektirme hayali olan çok çiftlerimiz var. Kapadokya’da yeniden fotoğraf çekinmek isteyen çiftlerimiz var” şeklinde konuştu.
Ankara’da yaşayan Zeynep ve Ünsal Söylemez çifti, evlendikten iki yıl sonra yeniden gelinlik ve damatlık giyerek, hayalleri olan gelin damat fotoğrafını Kapadokya'da çektirdi.

 

Ankara’da yaşayan Zeynep ve Ünsal Söylemez çifti iki yıl önce dünya evine girdi. Genç çiftin iki yıl önce hayalleri olan Kapadokya’da dış mekan fotoğrafı çektirmek ise içlerinde bir uhde olarak kaldı. Aradan geçen iki yılın ardından ise genç çift Kapadokya’ya gelerek Avanos ilçesinde dış mekan fotoğrafları çeken fotoğrafçı Adem Yıldırım’a ulaştı. Daha sonra ise genç çift iki yıl önce dünya evine girmeden kurmuş oldukları hayali Kapadokya’da gerçekleştirirken, genç çift yeniden gelin ve damatlık giymenin heyecanını yaşadı. Kapadokya’nın otantik ortamlarında gelin damat fotoğrafı çektiren Zeynep ve Ünsal Söylemez çiftinin hayallerine kavuşmalarının mutluluğu ise adeta gözlerinden okunuyordu.

 


İkinci baharını yaşadığını söyleyen 27 yaşındaki Zeynep Söylemez yaptığı açıklamada, “ Düğünümüzü Ankara’da yaptırmıştık. Hayalimiz Kapadokya’da fotoğraf çektirmekti. Hayalimiz ancak bugüne nasip oldu. Hayalimizi bugün gerçekleştirdik. Kapadokya’dan Adem beye ulaştık. Kendisine çok teşekkür ederiz. Bize çok yardımcı oldu ve birbirinden güzel fotoğraflarımızı çekti. Dış çekim yaptırmak isteyenler Kapadokya’da mutlaka fotoğraf çektirmeliler. Adeta ikinci baharımızı yaşıyoruz. İki yıl aradan sonra yeniden gelinlik giyinmek çok güzel. İyi ki de sona bırakmışız” dedi.

 


Ünsal Söylemez de evlendikten iki yıl sonra yeniden gelinlik ve damatlık giymenin çok güzel bir duygu olduğu söylerken, “Çok mutluyuz. İki yıl aradan sonra tekrar gelinlik ve damatlık giyinmek bizlere nasip oldu. İki sen bekledik ama Kapadokya’da fotoğraf çektirmeye değdi. Çünkü burası manzarası, ortamı her şeyi çok güzel. Dünyanın yedi harikasından biri olduğu için biz Kapadokya’da fotoğraf çektirmek istedik. Zaten hayalimizde bizde hayalimizi gerçekleştirdik” diye konuştu.

 


Fotoğrafçı Adem Yıldırım ise “ Şimdi Kapadokya çok büyülü bir yer. Dünyanın her tarafından insanlar fotoğraf çektirmeye Kapadokya’ya geliyor. Büyülü bir bölge olduğu için çiftlerimiz iki yıl önce evlenmişler. Kapadokya’da hayalleri olan bir çiftimiz. Beni buldular. Bölgenin farklı yerlerinde birbirinden güzel fotoğraflar çektik. İlk defa aradan yıllar sonra dış mekan fotoğrafı çektirmeye gelen bir çiftimiz ile karşılaştım. Ama şu an telefonlar ile bizlere ulaşan çiftlerimiz da bulunuyor. Devamının gelmesini bekliyoruz. Kapadokya’da dış mekan fotoğrafı çektirme hayali olan çok çiftlerimiz var. Kapadokya’da yeniden fotoğraf çekinmek isteyen çiftlerimiz var” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.