MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Facebook'ta Video Yorum Devri Başladı !

GÜNCEL 11.06.2016 - 10:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Facebook'ta Video Yorum Devri Başladı !

Sosyal paylaşım sitesi Facebook, bugün yaptığı güncelleme ile gönderilerde video yorum devrini başlatmış oldu.     Twitter ile büyük bir rekabet içerisinde olan ve kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak için güncellemeler yapmaya devam eden sosyal paylaşım sitesi Facebook, gönderi yorumları konusunda yaptığı yeni değişikliğini duyurdu.     Yorumlarınıza Video Ekleyebilirsiniz! Facebook, bugüne kadar kullanıcılara gönderilerin altında yorum yaparken sadece yazı ve fotoğraf ekleme şansı sunuyordu. Ancak, bugün yapılan güncelleme ile birlikte artık gönderilerin altına yorum yaparken video ekleyebiliyorsunuz. Video ekleme konusunda herhangi bir boyut veya süre sınırı olup olmadığı ise henüz bilinmiyor. Ancak, bu değişim ile birlikte Facebook sayfalarının gönderiler ile oluşturacağı kullanıcı etkileşiminin büyük oranda artacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.  

Sosyal paylaşım sitesi Facebook, bugün yaptığı güncelleme ile gönderilerde video yorum devrini başlatmış oldu.

 

 

Twitter ile büyük bir rekabet içerisinde olan ve kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak için güncellemeler yapmaya devam eden sosyal paylaşım sitesi Facebook, gönderi yorumları konusunda yaptığı yeni değişikliğini duyurdu.

 

 

Yorumlarınıza Video Ekleyebilirsiniz!


Facebook, bugüne kadar kullanıcılara gönderilerin altında yorum yaparken sadece yazı ve fotoğraf ekleme şansı sunuyordu. Ancak, bugün yapılan güncelleme ile birlikte artık gönderilerin altına yorum yaparken video ekleyebiliyorsunuz.
Video ekleme konusunda herhangi bir boyut veya süre sınırı olup olmadığı ise henüz bilinmiyor. Ancak, bu değişim ile birlikte Facebook sayfalarının gönderiler ile oluşturacağı kullanıcı etkileşiminin büyük oranda artacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.