MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Fahri Ertik’in ablası son yolculuğuna uğurlandı

SİYASET 04.12.2019 - 14:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Fahri Ertik’in ablası son yolculuğuna uğurlandı

CHP eski Milletvekili adaylarından, eski il başkanlarından Fahri Ertik’in ablası Şükriye Ertik vefat etti.
  Merhumenin cenazesi Alibey camiinde kılınan cenaze namazının ardından Taşlıbel mezarlığında defnedildi.   Cenaze namazına CHP Milletvekili adaylarından, eski il başkanlarından Fahri Ertik’in yanı sıra CHP İl Yönetim kurulu üyeleri, eski il başkanlarından Bülent Yumuş, Ernur Savran, MHP MYK Üyesi Mehmet Varol, Ülkü Ocağı Başkanı Ali Türker, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Merhumeye Allah’tan rahmet, Ertik ve Kafalı ailelerine başsağlığı diliyoruz.
CHP eski Milletvekili adaylarından, eski il başkanlarından Fahri Ertik’in ablası Şükriye Ertik vefat etti.

 

Merhumenin cenazesi Alibey camiinde kılınan cenaze namazının ardından Taşlıbel mezarlığında defnedildi.

 

Cenaze namazına CHP Milletvekili adaylarından, eski il başkanlarından Fahri Ertik’in yanı sıra CHP İl Yönetim kurulu üyeleri, eski il başkanlarından Bülent Yumuş, Ernur Savran, MHP MYK Üyesi Mehmet Varol, Ülkü Ocağı Başkanı Ali Türker, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Merhumeye Allah’tan rahmet, Ertik ve Kafalı ailelerine başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.