Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Federasyon Genel Kurulları Gayet Olgun Geçiyor

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2014 - 11:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Federasyon Genel Kurulları Gayet Olgun Geçiyor

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Konfederasyona bağlı Federasyonların seçimlerine birlik başkanı ve il delegeleri olarak katıldıklarına dikkat çekerken, federasyon genel kurullarının son derece olgun bir şekilde geçtiğine değindi. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Kuruluna Katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ve esnafın mevcut durgun piyasa şartlarında soluk almasını sağlayacak olan müjdelerinin kendilerini de mutlu ettiğini belirten Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, “Ocak ayından başlayan seçim maratonumuz halen devam ediyor. İlimizde 24 odamızın genel kurullarını ardından da birlik başkanlığı genel kurulunu yaptık. Şu an da teşkilatımıza bağlı ihtisas, meslek federasyonlarının genel kurulları yapılıyor. 13 federasyonumuz mevcut Konfederasyonumuza bağlı. Geçtiğimiz günlerde Elektrik ve Elektronikçiler Federasyonumuzun genel kurulunu ardından da Şoförler ve Otomobilciler Federasyonumuzun genel kurulunu yaptık. Bu genel kurula ilimizdeki 8 Şoförler odasından 56 delege ilimizi temsil etti. Son derece güzel bir genel kurul oldu. Genel Kurulumuza katılan Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’da esnaflarımıza güzel müjdeler verdi. Özellikle esnaf ve sanatkarımızı yakından ilgilendiren ve piyasaların durgun olduğu bu ortamda önemli gelişmelerden bahsetti Sayın Başbakan. Bunların başında Vergi ve SGK borçlarının yeniden yapılandırılması gündemde. Bağ-kur ve her türlü para cezalarının yeniden yapılandırılması ile ilgili önemli bir çalışmanın başlatıldığını Sayın Başbakanımız bizlere müjdeledi. İnşallah kısa sürede sonuçlanır bu çalışmalar. Haziran ayı federasyonlarımızın genel kurullarının sürdüğü bir ay olacak. Odalarımızdan delegelerimiz genel kurullarımıza katılıyorlar ve birlik başkanı olarak bizlerde orada yer alıyor ve ilimizi temsil ediyoruz. Eylül ayında da çatı kuruluşumuz olan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonumuzun genel kurulu yapılacak. Ve 4 yıl daha esnaf ve sanatkarımıza hizmet edecek olan konfederasyon yönetimimiz belirlenecek. Yapılan bu genel Kurullarımızın Ülkemize, Esnaf ve Sanatkarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.  
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Konfederasyona bağlı Federasyonların seçimlerine birlik başkanı ve il delegeleri olarak katıldıklarına dikkat çekerken, federasyon genel kurullarının son derece olgun bir şekilde geçtiğine değindi.
Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Kuruluna Katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ve esnafın mevcut durgun piyasa şartlarında soluk almasını sağlayacak olan müjdelerinin kendilerini de mutlu ettiğini belirten Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, “Ocak ayından başlayan seçim maratonumuz halen devam ediyor. İlimizde 24 odamızın genel kurullarını ardından da birlik başkanlığı genel kurulunu yaptık. Şu an da teşkilatımıza bağlı ihtisas, meslek federasyonlarının genel kurulları yapılıyor. 13 federasyonumuz mevcut Konfederasyonumuza bağlı. Geçtiğimiz günlerde Elektrik ve Elektronikçiler Federasyonumuzun genel kurulunu ardından da Şoförler ve Otomobilciler Federasyonumuzun genel kurulunu yaptık. Bu genel kurula ilimizdeki 8 Şoförler odasından 56 delege ilimizi temsil etti. Son derece güzel bir genel kurul oldu. Genel Kurulumuza katılan Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’da esnaflarımıza güzel müjdeler verdi. Özellikle esnaf ve sanatkarımızı yakından ilgilendiren ve piyasaların durgun olduğu bu ortamda önemli gelişmelerden bahsetti Sayın Başbakan. Bunların başında Vergi ve SGK borçlarının yeniden yapılandırılması gündemde. Bağ-kur ve her türlü para cezalarının yeniden yapılandırılması ile ilgili önemli bir çalışmanın başlatıldığını Sayın Başbakanımız bizlere müjdeledi. İnşallah kısa sürede sonuçlanır bu çalışmalar. Haziran ayı federasyonlarımızın genel kurullarının sürdüğü bir ay olacak. Odalarımızdan delegelerimiz genel kurullarımıza katılıyorlar ve birlik başkanı olarak bizlerde orada yer alıyor ve ilimizi temsil ediyoruz. Eylül ayında da çatı kuruluşumuz olan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonumuzun genel kurulu yapılacak. Ve 4 yıl daha esnaf ve sanatkarımıza hizmet edecek olan konfederasyon yönetimimiz belirlenecek. Yapılan bu genel Kurullarımızın Ülkemize, Esnaf ve Sanatkarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.