Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Fen Lisesi Yerleştirmelerinde Kardelen Koleji Büyük Başarı Elde Etti

EĞİTİM 01.08.2018 - 10:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Fen Lisesi Yerleştirmelerinde Kardelen Koleji Büyük Başarı Elde Etti

Bu yıl yapılan LGS sınavlarında il birincisi ile birlikte kitlesel olarak da büyük başarı gösteren Kardelen Koleji başarısını yerleştirme sonuçlarıyla da taçlandırdı.
  Son yılların en zorlu sınavında Kardelen Koleji Ortaokul öğrencisi Cesur Akün il birincisi olurken yine ilimizde ilk yüze 19 öğrencisini yerleştirmeyi başaran Özel Kardelen Ortaokulu, lise yerleştirmelerinde de çok önemli sonuçlar elde etti.   Başta il birincisi Cesur Akün ile birlikte yüzde 1’lik dilimdeki 19 öğrencimiz olmak üzere 106 öğrencimizden çoğunluğu Kardelen Fen Lisesine kimi öğrencilerimizi ise Türkiye’nin en iyi Fen Liselerine, proje okullarına, sosyal bilimler liselerine, sınavla öğrenci alan liselere yerleşmiştir. Diğer öğrencilerimizin çoğunluğu da yine Özel Kardelen Anadolu Lisesine yerleşmiştir. Toplamda 81 öğrencimiz Fen Lisesi ve dengi okulları kazanmıştır.   Son yıllardaki sınav başarısı kamuoyunda büyük ilgiyle izlenen Özel Kardelen Ortaokulu geçen yıl da ikinci TEOG sınavı sonucunda 13 Türkiye birincisi öğrencisi ile Fen Liseleri ve sınavla öğrenci alan okullara 79 öğrencisini yerleştirmişti. 2015-2016 yılında da 76 öğrencisinin 61 ‘ini sınavla öğrenci alan okullara yerleştiren Özel Kardelen Ortaokulu’nun yerleştirme oranlarındaki tartışılmaz üstünlüğü somut rakamlar ile görülmektedir.   3 yıl öncesinde Kardelen Eğitim Kurumları, her kademede oluşturduğu yeni kadroları ile dikkatleri üzerine topladı. Kardelen Eğitim Kurumları, geçtiğimiz günlerde açıklanan Lise Geçiş Sınav sonuçlarında ortaya koyduğu somut başarılar ile İlimiz veli kamuoyu ve eğitim camiasının takdirini bir kez daha kazanmayı başardı.   Bu başarıyı elde etmelerinde emeği geçen tüm velilerimizi, öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi tebrik eder, öğrencilerimizin başarısının daim olmasını dileriz.
Bu yıl yapılan LGS sınavlarında il birincisi ile birlikte kitlesel olarak da büyük başarı gösteren Kardelen Koleji başarısını yerleştirme sonuçlarıyla da taçlandırdı.

 

Son yılların en zorlu sınavında Kardelen Koleji Ortaokul öğrencisi Cesur Akün il birincisi olurken yine ilimizde ilk yüze 19 öğrencisini yerleştirmeyi başaran Özel Kardelen Ortaokulu, lise yerleştirmelerinde de çok önemli sonuçlar elde etti.

 

Başta il birincisi Cesur Akün ile birlikte yüzde 1’lik dilimdeki 19 öğrencimiz olmak üzere 106 öğrencimizden çoğunluğu Kardelen Fen Lisesine kimi öğrencilerimizi ise Türkiye’nin en iyi Fen Liselerine, proje okullarına, sosyal bilimler liselerine, sınavla öğrenci alan liselere yerleşmiştir. Diğer öğrencilerimizin çoğunluğu da yine Özel Kardelen Anadolu Lisesine yerleşmiştir. Toplamda 81 öğrencimiz Fen Lisesi ve dengi okulları kazanmıştır.

 

Son yıllardaki sınav başarısı kamuoyunda büyük ilgiyle izlenen Özel Kardelen Ortaokulu geçen yıl da ikinci TEOG sınavı sonucunda 13 Türkiye birincisi öğrencisi ile Fen Liseleri ve sınavla öğrenci alan okullara 79 öğrencisini yerleştirmişti. 2015-2016 yılında da 76 öğrencisinin 61 ‘ini sınavla öğrenci alan okullara yerleştiren Özel Kardelen Ortaokulu’nun yerleştirme oranlarındaki tartışılmaz üstünlüğü somut rakamlar ile görülmektedir.

 

3 yıl öncesinde Kardelen Eğitim Kurumları, her kademede oluşturduğu yeni kadroları ile dikkatleri üzerine topladı. Kardelen Eğitim Kurumları, geçtiğimiz günlerde açıklanan Lise Geçiş Sınav sonuçlarında ortaya koyduğu somut başarılar ile İlimiz veli kamuoyu ve eğitim camiasının takdirini bir kez daha kazanmayı başardı.

 

Bu başarıyı elde etmelerinde emeği geçen tüm velilerimizi, öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi tebrik eder, öğrencilerimizin başarısının daim olmasını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.